Familien feirer 5 år!

PhotobucketPhotobucket

1. Familien. 2. Sveinung Sundli. 

Familien feirer femårsjubileum, og i den forbindelse tok jeg et bilde av gjengen. Vil forresten anbefale alle å ta turen dit på konsertene som er der fremover! Jeg vet jeg skal dit i alle fall. Gleder meg veldig til Sondre Lerche – det blir nok gøy! Men nå er det natta her. Hugs! 

Del

3 Kommentarer

 1. oktober 17, 2011 / 10:37

  Å, skulle vært 20 nå! Vil også på Sondre Lerche! :)

 2. Helene
  oktober 18, 2011 / 10:54

  Jeg likte veldig godt Gudfarfølelsen over plakaten, så smått blandet med litt country x]

 3. oktober 24, 2011 / 16:21

  åååh, nå fikk jeg skikkelig Trondheimslengsel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.