NM-debut.

PhotobucketPhotobucketNora i midten på det øverste bildet, og helt til høyre på det nederste.

I helga var det endelig tid for Noras debut i Fitness-NM i Oslo! Jeg (og en hel del fler) var med som heiagjeng for å støtte opp, og vi hadde det kjempefint! Nora gikk dessverre ikke videre til finalen, men hey. Hun gjorde en superinnsats og har all grunn til å være stolt av seg selv. Jeg er i alle fall superstolt av supervenninna mi som har jobbet så hardt for dette i lang tid nå, og som virkelig har gitt alt. Beundringsverdig er hva hun er. Så; gratulerer, Nora! Neste gang vinner du. Fler bilder fra Osloturen kommer etterhvert, men jeg må ærlig innrømme at kameraet fikk hvile litt i helga. Og jeg fikk også hvile litt. Og brukt penger. Jeg har shoppa klær for første gang på sikkert et helt år! Hurra! Herlig. Men  må jeg gjøre ferdig en skoleoppgave som skal leveres imorgen. Iiik. Skippertak!

Del

4 Kommentarer

 1. oktober 9, 2011 / 20:57

  Heia Nora! Synd hun ikke kom til finalen, men hun har all grunn til å være stolt som du sier, hun har gjort en fantastisk jobb som er veldig beundringsverdig :)

 2. oktober 9, 2011 / 21:02

  Ja, det er beundringsverdig som mira sier!

 3. oktober 9, 2011 / 22:14

  hei :) ville bare for første gang kommentere bloggen din etter å ha lest den i nesten 2 år. Jeg liker bloggen din kjempe godt og har fulgt livet ditt og Vilja sitt og da du var sammen med barnefaren. Og nå har jeg for en uke siden blitt mor selv. Og jeg har faktisk kalt henne for Vilja. Fordi jeg aldri har glemt det fine navnet på datteren din og fordi hun er så skjønn og det er et fantastisk navn :) Ville bare si det. og at du inspirerer meg :)
  Hilsen Malin

 4. oktober 10, 2011 / 17:24

  Hei! Synes du tar fantastiske bilder, og ville bare tipse deg om å stikke innom Nidarøhallen en tirsdagskveld eller i helgene hvis du er ute etter nye motiver. Der trener Norges første rollerderbyklubb, en gjeng med inspirerende og tøffe jenter som spiller den kuleste sporten i landet. Sjekk ut facebook.com/nidarosrollerderby :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.