Extremely satisfied.

PhotobucketPhotobucket

Tatoveringa mi har grodd, og jeg har bestemt meg for at det ikke skal bli lenge til jeg tar min neste. Tihi. Blod på tann, kan man si. Jeg har to stykker jeg ser for meg som jeg vil ha, og den ene er jo ikke så stor så den kan jeg jo egentlig bare ta snart. Kommer ikke til å koste allverden. Jeg er i alle fall kjempefornøyd med denne! Den første uka trakk jeg opp genseren og titta på den hver gang jeg gikk forbi speilet, og det hender jeg gjør det fremdeles altså. Ikke hver gang lenger, men… Ofte. Det er vel sånn det skal være når man er fornøyd! Anyways. I dag fiksa jeg og Vilja videoblogg til dere, så snart får dere høre hva Vilja har å svare på spørsmålene dere stilte. Det var vel varierende entusiasme der, men hey. Hun svarte i alle fall seriøst på noen av dem! Jeg gleder meg til å vise dere. Men nå: skolearbeid. Og litt X-factor i pausene. Og deretter litt jobb. Hugs!

Del

16 Kommentarer

 1. oktober 10, 2011 / 20:46

  Du e så UTROLIG fin på håret no!!! ..og tatoveringa ælske æ! <3

 2. oktober 10, 2011 / 21:41

  Elsker tatoveringer – og din er kjempefin! :)

 3. Randi
  oktober 10, 2011 / 23:47

  Du ser bare så råbra ut på håret nå – og tatoveringa var jo bare fantastisk! Har den noen betydning du har lyst til å fortelle oss? :)

 4. oktober 11, 2011 / 08:40

  Den ser utrolig bra ut :D

 5. Ine-Charlotte
  oktober 11, 2011 / 11:20

  Var det her i Trondheim du tok tatoveringa? Og isåfall, hvilket studio? :)

 6. Drea
  oktober 11, 2011 / 11:22

  Ine-Charlotte: jepp! :D Det var Stoyan på Trondheim Ta2 som tok den! :)

 7. oktober 11, 2011 / 13:39

  Å, omg, det er jo sånn jeg har tenkt meg! Den var kjempe fin på deg :) Jeg har tenkt meg en form for voksende blomst eller tre eller lignende på venstre side! Så snart jeg blir 18, foreløpig har jeg bare en liten :P

 8. oktober 11, 2011 / 13:40

  PS: Du var veldig fin på håret :)

 9. oktober 11, 2011 / 19:56

  Helt rå! Får bare enda mer lyst til å bestille ny time nå:-) Har en jeg skal utvide, eller det vil si to:-p
  OG du er nydelig på håret!

 10. Ingvild
  oktober 11, 2011 / 20:42

  Hei:) Ville bare komme med en kommentar fordi jeg syns bloggen din er så utolig inspirerende! Jeg leste bloggen din jevnlig før, men nå er det lenge siden jeg har vært innom. Jeg aner ikke hvorfor, for jeg har tydeligvis gått glipp av mye. Satt nå og leste gjennom helt bak til august og jeg blir så glad! Du tar helt nydelige bilder og har en utrolig herlig datter. Bildene dine er virkelig inspirerende, og det er du og, både som mamma, fulltidsstudent og fotograf! Fortsett sånn, for du har nok mange andre lesere som setter pris på bloggen din og bildene dine.

  ps. kul tattovering:)

 11. oktober 11, 2011 / 21:13

  Betyr tattoveringa noe for deg, eller har du bare tatt den «læll»?

 12. oktober 12, 2011 / 17:34

  å, så fint. må bare kommentere på at du er veldig pen også.

 13. VANJA
  oktober 13, 2011 / 15:07

  Hei! Jeg digger tattoveringen din, Har selv lyst på en seilbåt på siden av magen.. Men jeg er høygravid og full av strekkmerker fortiden (ikke mange dagene igjen) Fikk du noen strekkmerker på magen når du var gravid ? Og forsvant de igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.