Just a little update.

PhotobucketPhotobucket

To Viljabilder til. Det kan vel bli litt mye av henne på bloggen i perioder, spesielt når jeg har Viljauke. Det er det flere logiske grunner til. 1. Jeg tar masse bilder av sjarmisen. 2. jeg rekker ikke å sette meg ned lenge nok til å komme opp med noe annet å blogge om. Så da blir det bare sånn. Men, nå er det Viljafri uke igjen plutselig (ukene går så fort!), og ikveld har jeg store planer om å sette meg ned med en kopp te og roe ned i fem sekunder. Kanskje litt lenger også, så jeg får tid til å roe meg nok ned til å fullføre et blogginnlegg jeg begynte på for flere dager siden. Så skal jeg jobbe igjen. Systematisk og uten stress er planen, men hallo. Det er meg vi snakker om. Men altså, jeg klager absolutt ikke på å ha mye å gjøre! Jeg er utrolig glad for at gøyale oppdrag og eventer stadig dukker opp for tiden, og at motivasjonen og energien er på topp igjen. Jeg er så gira at man skulle tro jeg går på speed ellerno, men det kan jeg altså avbekrefte. Og ja, helt til slutt; i morgen skal jeg stikke innom Trondheim Ta2 og se på tatoveringa mi som er tegnet opp også! Iiik. Snart blir det, dere. Snart blir det! 

Del

7 Kommentarer

 1. september 14, 2011 / 16:56

  Syns disse sorthvitt-bildene du tar av henne er så nydelige. Virkelig, virkelig nydelige.

 2. september 14, 2011 / 16:58

  Så nydelige bilder:)

 3. september 14, 2011 / 17:01

  Gleder oss til å høre om og se tatoveringen ;)

 4. Drea
  september 14, 2011 / 19:51

  Mira: jeg elsker sorthvitt. Får aldri nok! Og det passer øynene hennes så godt. Haha. Hun har jo DET blikket. Et blikk som gjør seg i sorthvitt! :D

 5. Tina
  september 14, 2011 / 21:26

  Beste Vilja’en i verden <3

 6. september 15, 2011 / 20:11

  Digger bildene dine, du er utrolg flink!
  Det er så herlig å se bilder som ikke er så «porselens»-aktige med bare hvite bakgrunner og «perfekt» hud på personene i bildet :)

 7. september 17, 2011 / 17:25

  nei nei nei det kan aldri bli for mye vilja. skjønneste ungen jeg vet om! ja, hvis man ser bort fra et par-tre-fir av ungene i barnehagen jeg jobba i da… huhu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.