Kaizerskonsert på stua.

Photobucket

Kaizers @ Øyafestivalen, sendt på p3.no.

I går inviterte jeg Øyafestivalen og Kaizers Orchestra inn i stua mi, samtidig som jeg prøvde å jobbe litt ved siden av. (Nerd, jeg?!) Men, som du kanskje skjønner så er det vanskelig å være på konsert og jobbe samtidig, så for å være ærlig så ble det mest konsert og (falsk) synging fra sofaen. Siden jeg ikke kunne komme til Øya, så måtte Øya komme til meg. Det er jo faktisk nødvendig med tanke på hvor få Kaizerskonserter jeg, en Kaizersfan av dimensjoner, har vært på i år. To… Snufs. Jaja, jeg fikk i alle fall hørt alle de nye låtene (som kommer på plate i november), og jeg har til og med sett gjennom konserten på nytt i dag også. Nye låter må jo likes og læres så raskt som mulig! Jeg skal ikke være idioten på første rad som med gullfisklignende bevegelser skviser ut ord fra munnen som overhodet ikke stemmer med teksten (eller en gang eksisterer), for å si det sånn. For det er teit, og jeg ler høyt hver gang jeg ser en slik. Muhahaha. Rock on.

Del

4 Kommentarer

 1. august 13, 2011 / 16:28

  Åh, den konserten var fantastisk! Var der når de spilte, og så den på nytt i går :D

 2. Drea
  august 13, 2011 / 19:51

  Heldig du er som vaaaar der! :D

 3. august 13, 2011 / 20:29

  Du er en av de desidert flinkeste fotografene jeg vet om, drea! Har fulgt bloggen din i lange tider og synes arbeidet ditt er helt fantastisk. rett og slett!

 4. august 21, 2011 / 17:49

  SKal du ta turen opp til Tromsø på Døgnvill for å se Kaizers da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.