Frøyafestival.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Litt minglebilder fra helgen, bare for at vi rocker. Håvard (nest siste bilde) har nesten gjort det til en tradisjon å stikke hodet så langt oppi kameraet som mulig, og han ser like full og blid ut hver gang. Morsomt! Som dere kan se så var det ei helg med god stemning, godt humør og fint vær. Akkurat slik en festivalhelg skal være. Musikken? Ehm. Jeg er altfor opptatt med å være blid og sosial til å få med meg så altfor mye av musikken, men jeg hørte Åge Aleksandersen og The Spirit of Pink Floyd. Og det jeg fikk med meg var i alle fall bra! Nå er sommeren offisielt snart over. Litt trist, men hey. Da kan jeg se frem til vinter, hyttetur og slalom! Ikke så altfor ille det heller. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.