Bryllupsmingel.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her kommer litt mingelbilder fra bryllupet til søstersen. Vet du, jeg kan nesten ikke ha det gøy, jeg. Jeg blir litt deprimert når det er over. Jeg vil oppleve ting jeg allerede har opplevd på nytt igjen, og det vil jeg med denne helga. Den var bare ubeskrivelig crazy, og det sier seg selv at crazy = en bra helg. Dessuten var det godt med litt «ferie». Jeg vil på mer ferie! Sukk. Jaja, heldigvis har jeg neste helg å glede meg til! Da blir det Åge og Sambandet på Knarren på Hitra, og dit skal alle. Jeg mener… hele vennelista mi på facebook i alle fall. Nesten. Jeg tror det blir kjempeliv, og det blir utrolig gøy å ta en fest med besteste Nora igjen. Det er minst én evighet for lenge siden sist. (Det vil med andre ord si at det minst er TO evigheter siden sist.) Oh, lykke! Hilsen gladkristen Drea.

Del

6 Kommentarer

  1. juli 4, 2011 / 01:05

    Skikkelig stemningsfulle bilder :-) Kunne tatt med meg vedkomme på det siste hjem, du!

  2. juli 4, 2011 / 10:54

    Koselige bilder! :D Vet hvordan det er å ville gjenoppleve ting, men da er det bare å finne på noe nytt å glede seg over!

  3. juli 4, 2011 / 12:13

    Koselig bilder! Du er sp lik mammaen din altså!!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.