FitnessNora – veien mot NM.

Photobucket
Dette bildet av Nora tok jeg rundtomkring juletider. Da var jeg ikke helt sikker på hva jeg mente om at hun skulle bli svær. Jeg mener – hun fortalte jo at hun skulle delta i fitness-NM til høsten, og jeg tenkte: «eh… Okei? Fitness? Wæh. Nora og Arnold. Arnold og Nora. Det blir… eh… nice.»

I dag er Nora godt i gang med opptrening til NM i oktober, og hun har endret synet mitt på fitness kraftig siden jul. Nå digger jeg det! Hadde det ikke vært for Nora så hadde jeg vel aldri begynt å trent styrketrening selv heller, men nå er jeg hekta. Selv om jeg ikke er så veldig muskuløs og slank enda. Men tilbake til poenget. Nora har en blogg jeg gjerne vil tipse om, og den finner du her. Der kan du følge hennes vei mot NM, lære om kosthold, trening og et sunnere liv. Jeg blir i alle fall kjempeinspirert, og er nå fast bestemt på å bli sterk og slank jeg også! Ikke i like stor grad som FitnessNora da, men bare sånn… litt. Bare se (nedenfor) – jeg er jo blitt dritsterk allerede. Ser nesten ikke forskjell på meg og Nora snart! Okei, det var det der med ironi igjen. Den smyger seg visst inn overalt for tiden! Og ja – jeg har tatt bilder av meg og mine «muskler» i speilet på badet. Det er så flaut at jeg selvfølgelig må dele det med hele verden. Men, bare vent – etterhvert har jeg faktisk noe å vise frem jeg også, og ikke bare fiskeboller. All thanks to Nora! Sjekk ut bloggen hennes, og bli inspiert du også. Ciao!

Photobucket
Se! En hårspray.

Del

8 Kommentarer

 1. juli 2, 2011 / 00:10

  Haha, du er best Drea ;* Jeg er så glad for at jeg har fått til å inspirere deg, for DET har du virkelig gjort for meg også gjennom årene! <3 U!

 2. Drea
  juli 2, 2011 / 00:13

  Nora: jeg er også glad for det! Er SÅ godt å trene styrke! Godt å trene MASSE! :D Jeg er hekta, all thanks to you! Du er awesome, kunne ikke vært mer stolt av deg! :D

 3. Katrin
  juli 2, 2011 / 00:46

  Hahahahaha, jeg ler! Du skulle ha sett meg her en morgen, jeg ble plutselig oppmerksom på at bicepsene mine vistes! Jeg ropte nesten wow med en overglad latter før klokken var 7 om morgenen, sprang å kledde på meg, og tilbake for å stramme de enooorme musklene mine og se på meg selv i speilet. Men heeey, bicepsene mine vistes!
  Fnis

 4. juli 2, 2011 / 21:02

  Hæææærlig :) Tror fiskeboller er det lengste jeg kommer på fitnessstigen! Fantastisk at du er i gang, da! Har store planer etter jeg har ploppet ut denne ungen, selv… :)

 5. juli 2, 2011 / 23:04

  Wow, Nora ser smashing ut!
  lykke til med NM og trening jenter ;)

 6. juli 4, 2011 / 21:21

  Herlig, herlig! Fitness er noe som gror på en, jeg har ikke planer om å ta den så langt jeg heller, men styrketrening prioriteres her :)

 7. juli 4, 2011 / 22:51

  Jeg eeelsker styrketrening! Jeg er så heldig å få nytt program hver 4. uke og jeg ser resultater allerede etter ca 6 uker. Det er såå mye finere med veltrente jenter enn tynne jenter. :)

 8. juli 12, 2011 / 12:31

  Haha, jeg elsker ironien din! Trenger ikke å slutte med den ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.