Lille kommandør Vilja.

Photobucket

Jeg oppdaget plutselig at bloggen min har vært litt tom for meg i det siste. I alle fall bilder av meg, så derfor tok jeg frem kameraet idag og snudde det feil vei. Tenkte derfor jeg skulle slenge inn et par bilder av meg selv, men så finner jeg ikke usb-kabelen, og da blir det vanskelig. Så da får det bli i morgen isteet. I dag poster jeg bare et bilde av Vilja. Hun har feber igjen, så i dag har vi ikke gjort stort mer enn å slenge på sofaen. Jeg fikk lurt henne til å sove i en times tid så jeg fikk trent litt, men bortsett fra det har hun hengt fast rundt halsen min med et godt grep. De eneste gangene jeg har fått litt pusterom er når hun har kommendert meg til kjøkkenet for å hente saft, kjeks eller sjokolade. «MÅ ha sjokokjeks», som hun sier. MÅ HA.

Del

4 Kommentarer

 1. Gina
  mai 20, 2011 / 19:14

  Tror kabeln ligger her ;)

  • Drea
   mai 20, 2011 / 19:55

   Tror jeg også! :b Henter den imorra. :D

 2. mai 20, 2011 / 20:49

  Utrolig hvor stor hun har blitt og hvor fort tiden har gått!

 3. mai 21, 2011 / 19:15

  Det er så gøy å se hvor stor hun er blitt nå :-) Fulgte med på bloggen din da hun var en liten baby også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.