Endelig ut av bloggedvale.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ja, jeg ligner litt på en inntrykt bulldog på det øverste bildet. Funny!

Jeg tror jeg har gått i hi i vinter, uten å legge merke til det selv. Bloggehi. Flere av dere har merket det. Noen av dere har til og med forsøkt å gjøre meg oppmerksom på det, men til ingen nytte. Jeg har vært kraftig mørkeblind, og har ikke helt fatta hva dere har ment med at jeg bare har skrevet innlegg som inneholder ordene «kakao», «anyways» og «ciao» i lang, lang tid. Men jeg ser det krystallklart nå. Til dere som har forsøkt å sende meg wake up-mailer, kommentarer eller fb-meldinger; takk for innsatsen! Jeg kan med glede informere om at dere endelig har blitt hørt, og at jeg nå er på bedringens vei. Nei til meningsløse innlegg om kakao og uinteressant svada. Fra nå av blir det interessant svada i stedet.

Del

11 Kommentarer

 1. april 1, 2011 / 19:19

  Hahaha!

  Fine bilder av deg :D Håret ble supert!

 2. Nathalie
  april 1, 2011 / 20:56

  Digger nyfrisyren! ;D

 3. april 1, 2011 / 21:35

  Drea er tilbake :D :D :D
  du kledde forresten ‘nyhåret’ :)

 4. april 1, 2011 / 23:54

  Hahaha, inntrykt bulldog! Nei! Dette var utrolig pene bilder! Vinterdvalen har vel tatt de fleste, men det skal bli godt nå når våren kommer, da blir alt mye lettere og lysere! :D
  Og mer spennende, hihi :)

  Sv: Tusen takk for det! Og ja, Ariel er et bedårende, lite dyr ;)

 5. april 2, 2011 / 00:47

  Du er nydelig, virkelig :)

 6. april 2, 2011 / 10:16

  Åh så fin du var! Og håret er skikkelig lekkert, nå får jeg lyst til å bli blond (igjen:-p)

 7. april 2, 2011 / 10:29

  serr, du har et helt nydelig ansikt :) og jeg elsker lengden på håret ditt! chic

 8. Elena
  april 3, 2011 / 06:14

  Interessant svada er bra svada :D

 9. ida
  april 6, 2011 / 01:01

  ÅH! den skjorta var fin, den. vil du røpe hvor den er fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.