Æ kan bake!

PhotobucketPhotobucket

Wow. Jeg er imponert. Av både meg selv og mikrobølgeovnen (Whirlpool MAX). I dag bakte vi kake skjønner du. Jeg baker aldri. Sist jeg prøvde meg på sjokoladekake så endte det med at ei svart, uspiselig sjokoladekake havnet i søpla. Tørr, brent og jævlig. I dag derimot… i dag har jeg bakt min beste kake noensinne. Og det på et kvarter. Sjokoladekaka ble saftig og velsmakende, og det er to adjektiver jeg aldri hadde trodd skulle være godt beskrivende på noe jeg hadde bakt! Jeg tror nok jeg og MAX skal bli riktig så gode venner etterhvert, selv om vi ikke har fått muligheten til å ha funnet på så mye sammen enda. Det blir, det blir! Jeg skal prøve meg på nye, spennende retter. Hugs!

Del

11 Kommentarer

 1. mars 23, 2011 / 22:32

  Her bør du komme med framgangsmte! :D

 2. mars 23, 2011 / 22:58

  Kaka så nydelig ut ! ; )

 3. mars 23, 2011 / 23:14

  HÆ? Kake i micro? Er det mulig?
  Og går det an å lage Toro Tomatsuppe i micro også da?
  Ære være stråling.
  Og gratulerer med suksess på kjøkkenet.

 4. mars 24, 2011 / 00:00

  Døh, den der mikrobakinga di krever nærmere forklaringer altså. Men jaggu så det lekkert ut *jammi*

 5. mars 24, 2011 / 00:37

  Kake i microen? Haha, så genialt! :D Regner med det går raskt å bake også da? Herregud, det er jo en bakerevolusjon! :D

 6. mars 24, 2011 / 00:59

  Bloggaward sendt:)

 7. mamma
  mars 24, 2011 / 11:06

  jøsses! litt pynt med et drøss av melis og et lite jordbær f.eks? :) (sier jeg litt sånn der sjølironisk…) tenker dere koste dere!!

 8. Drea
  mars 24, 2011 / 14:32

  Siw Aina og June: ja, kake i microen! :D Fantastisk micro jeg har fått altså. :D

  Mamma: melis og jordbær hadde gjort seg, ja! :D Men er du ikke stolt? Det er nesten den beste sjokoladekaka jeg har smakt! :D

 9. mars 25, 2011 / 10:34

  Den så skikkelig god ut!

  Er det en helt vanlig microbølgeovn? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.