Newborn photographer.

Photobucket

Et nytt bilde av William som dere ikke har sett før. Jeg har fått inn litt nye nyfødtluer og ting og tang som jeg gleder meg veldig til å bruke! Denne uka har jeg heldigvis hatt litt å gjøre. Litt på Fame, og på søndag er det ny fotografering igjen. Det gleder jeg meg kjempemye til, for jeg tror bildene blir superbra! Det er nok mange av dere som er litt spente på hvordan det går med oppstarten, så derfor kan jeg vel kanskje fortelle litt om det. Det er ikke bare-bare, men jeg håper virkelig jeg får litt fler kunder fremover så jeg kan fortsette å leie lokalet. Det er litt stress, men jeg skal jobbe hardt for å få det til! Jeg vil, jeg vil, jeg vil! Så, dere skal få lov til å anbefale meg til alle dere vet trenger fotograf altså. Fnis! Men nå skal jeg stikke. Jeg har en haug oppvask som venter tålmodig på meg. Dessverre… Huff. Ciao!

Del

9 Kommentarer

 1. mars 24, 2011 / 16:10

  Hadde du bodd i nærheten ville jeg definitift gått til deg for å fått fotografert meg og dyrene, du er så flink :D

 2. mars 24, 2011 / 18:05

  Heia

  Superherlig bilde! Hvor er det du kjøper luene dine?

 3. mars 24, 2011 / 20:45

  Kjempefint bilde!
  Har stor tro på deg og tenker at du kommer til å gjøre det kjempebra! Håper iallefall det:) Vi bor ikke så langt unna (Nordmøre) så kan jo hende vi stikker innom en gang:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

 4. mars 24, 2011 / 21:22

  Nydelig bilde:-) Jeg kjøpte noen sånne luer selv på ebay for noen mnd siden, kunne velge farge og greier:-D Utrolig greit, hun strikket på bestilling og jeg hadde fire produkter i posten etter under en uke:-o

 5. mars 25, 2011 / 11:21

  Snart er det konfirmasjonstider! Da blir det vel en hel del å gjøre kan jeg tenke meg.

 6. mars 25, 2011 / 19:18

  Du tar jätte fina bilder! Och dessa var så otroligt söta :D

 7. mars 26, 2011 / 00:16

  Men tnaa, aww. Jeg har ikke ord… for en unge, og for et nydelig bilde!! Sykt bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.