Hjemme»jobbe»dag.

Photobucket

God dag! Planen var egentlig å male i studio i dag, men siden Liliann er syk så droppet jeg å dra nedover jeg også. Så istedet sitter jeg hjemme og «jobber». (Les: spiller nettpoker, som jeg selvfølgelig skal bli rik av, og drikker te.) Ikke ille det! Gøy å finne ut at man har en glemt pokerkonto hos Pokerstars med litt penger på. Spesielt i en måned hvor det ikke akkurat flyter over med penger. Anyways, jeg skal ikke bare sitte her og spille poker i dag altså. Etterhvert skal jeg hoppe på sykkelen og ta igjen for treninga jeg droppa i går. Puh, det kan bli slitsomt. Desto bedre etterpå! Og ikke glem å stemme på bildene mine her og her. Takketakk! Ha en fin dag da, allesammen. Kos.

Del

Kommentarer

 1. januar 18, 2011 / 11:42

  Hah. Stakkars sykkel. :D
  Jeg skal ta igjen all trening jeg ikke har fått trent siden begynnelsen av desember i kveld. Stakkars føttene mine. Men, skal man lære å kicke æss så skal man det…

 2. januar 18, 2011 / 14:14

  Nydelig bilde! Jeg spiller også på Pokerstars<3

 3. januar 18, 2011 / 19:35

  Har selvfølgelig stemt :)) gleder meg så fært til å se det ferdige studioet ditt!

 4. januar 19, 2011 / 00:08

  Hehe, gjør vel du :)
  Gruer meg litt jeg. Bare å grave seg ned i tide eller noe sånt :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.