Unposted pictures of Vilja – Part 1.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her kommer første del av upostede bilder av Vilja. Jeg har jo macen full av bilder, og en stor del av dem er selvfølgelig av prinsessa mi. Jeg har jo jevnlig postet bilder av henne på bloggen, men det sier seg selv at jeg ikke viser alle. Så ikveld har jeg bladd gjennom gamle Viljamapper og funnet frem bilder jeg ikke har vist før. Gøy å se hvor mye hun har forandret seg også. Hun var jo en liten lubbenbaby, jo! Fnis. Nå er hun slank og lang og snart to år. Amazing.

Jeg skal forresten komme med en video av henne snart igjen nå. En ordentlig en. Så skal dere dessuten få høre hvor flink hun har blitt til å prate! Men hey. Nå er det plutselig blitt sent igjen. Jeg bør slutte med denne kveldsblogginga, og heller blogge tidlig på dagen! Mye mer praktisk, for på kveldstid er jeg jo så trøtt at alt jeg orker å skrive om er hvor trøtt jeg er. Zzzzz. Det blir man jo trøtt av å lese til og med.

Og ja, forresten. jeg og Vilja er på Frøya nå, så i morgen skal vi kose oss i bassenget igjen. Vilja gleder seg som en fisk, og det gjør selvfølgelig jeg også. Kos! Later.

Del

Kommentarer

 1. Camilla
  januar 15, 2011 / 01:00

  Så nydelig Vilja er!!! :-)

 2. januar 15, 2011 / 01:01

  Hihi, nydelige jenta! :D

 3. januar 15, 2011 / 09:34

  Så noen av dem på Flickr! Herlige bilder, spesielt de med kameraet :) En skal tidlig krøkes, er det ikke så? ;)

 4. januar 15, 2011 / 12:23

  For ei nydelig jente du har. Har selv en liten gutt på 2år og 2 måneder. Så mye gøy det er i denne aldere. Kjempegøy å se hvordan de har strekt seg og blitt små mennesker i stedet for babyer. Riktig god helg :)

 5. Kjersti
  januar 15, 2011 / 14:01

  Hun er så utrolig søt!

 6. januar 15, 2011 / 14:44

  så nyyyydelig!

 7. januar 18, 2011 / 08:02

  Så utrolig nydelig hu er!
  Også tar du veldig vakre bilder :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.