My little star.

Photobucket

To bilder til av min skjønneste modell.

God kveld! Jeg har vært litt fraværende de siste dagene, og det er på grunn av senvakt på Fame. Da fyker dagene avsted uten at jeg rekker å gjøre så mye annet føler jeg, spesielt siden jeg må busse opp og ned til Heimdal hele tiden. Men anyways, boring talk must stop! Istedet kan jeg nevne (bare nevner´e lissom!) at jeg er i VG Helg i dag. Jeg ble nemlig kåret til beste mammablogg! Hurra for meg og alt det der. Og ellers vil jeg si at jeg syns det er veldig, veldig, veldig dårlig gjort å ta bilder av fulle alkiser som snubler rundt omkring på Solsiden tidlig en lørdag morgen. Skam dere, idioter med mobilkamera! Sånn humor har ikke jeg. Det er direkte ondskapsfullt, og jeg kjenner jeg blir ordentlig sint! Men hey, nå er det lørdag og jeg skal lage mat og være blid. Magen min maser etter mat. Så, ciao!

Del

Kommentarer

 1. desember 11, 2010 / 20:19

  Hun er så nydelig! =)

 2. desember 11, 2010 / 21:07

  Nydelige Viljis! Gratulerer med tittelen, fullt fortjent :D Hvor har du kjøpt de skjønne bootsa til Vilja forresten? sååå skjønne!

 3. desember 11, 2010 / 21:59

  Vilja er SÅ nydelig! Har ikkje ord engang :) Og gratulere så mykje med tittelen – det fortente du :)

 4. desember 11, 2010 / 22:01

  Åherregud, så herlige bilder :) Og hurra for beste mammablogg!

 5. desember 11, 2010 / 22:19

  Vakre bilder! Og vel fortjent tittel:-)

 6. desember 11, 2010 / 22:57

  Gratulerer så mye med Den Beste Mammabloggen! :D
  Men jeg bare lurer.. Sendte deg/dere en mail ang. det med å finne en tredjemann til å jobbe i studioet med dere.. :) Lurer på om dere har kommet noe lengre i rundt det?

 7. Drea
  desember 11, 2010 / 23:02

  Linn Marita: jeg sendte svar på mailen din! :) SJekk om den havnet i søppelpost! :P

 8. desember 12, 2010 / 02:17

  Oj, jeg pleier å slette den ofte jeg uten å se så veldig mye igjennom.. Og så ligger den ikke i inboksen heller.. Kunne du sendt den igjen? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.