I´m still here.

PhotobucketPhotobucket

Oversized genser fra Lazy Oaf, tights fra Cubus, sko fra huskerikke, veske fra H&M.

God kveld! Jeg blogger! Jeg lever! Allriiiight. I dag var jeg på shopping for første gang på evigheter. Jeg kjøpte et par fine vinterstøvletter (bilder kommer!), en hverdagskjole og en cardigan. Storshopping, høhø. Deretter stresset jeg til Fame, og nå er jeg altså på Heimdal igjen. Kaj drar på jobb i morgen, så nå har jeg en uke med Vilja foran meg. Jippiii! Jeg har savnet henne supermasse, selv om jeg selvfølgelig har vært og besøkt henne og Kaj et par-tre ganger iløpet av uka. Men nå er det Greys plutselig, så jeg får heller ta litt bilder av mine fine, nye sko i morgen. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. november 2, 2010 / 23:19

  hei! skulle bare si ifra om at jeg har sendt over prosjektet nå. håper du likte det :)

  fint antrekk, forresten :)

 2. november 2, 2010 / 23:23

  Digg med litt shopping innimellom :)

 3. Anonym
  november 3, 2010 / 00:06

  Hei :-)

  kjempe fine bilder! :-)

  jeg bare lurer på en ting…
  har du fortsatt studio på Frøya(?) som du fotograferer i? :-)

 4. Drea
  november 3, 2010 / 00:13

  Anonym: ja, det har jeg vet du! Skal til Frøya helga 13-14 november, så om du ønsker fotografering er det bare å sende en mail eller ringe altså! :D

 5. desember 8, 2010 / 18:42

  Akkurat bortover den veien der har jeg gått :) I høstferien faktisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.