Spotify playlists.


Playlist – her legger jeg til alt jeg liker! Denne oppdateres omtrent hver dag, og her finner du alt fra A-Å.Stjernelista mi er litt mer ekslusiv enn spillelista over. Her ligger favorittsangene mine! Sanger jeg aldri skipper forbi. Sanger jeg aldri blir lei av.

Mine Spotify-spillelister ble etterspurt, så her kommer de to playlistene jeg bruker daglig. Kunne selvfølgelig slengt med Kaizerslista også, men det er vel liten vits. (Dere klarer jo å søke opp Kaizers på Spotify selv, liksom.) Den nederste lista ble laget for anledningen, siden jeg ikke fikk til å kopiere url´en til den ordentlige stjernelista mi. Du vet, der alle sangene man setter stjerne på havner. Anyways, hør litt på musikken jeg liker da vel! Jeg har god smak skjønner du. Åh, musikk. Hva skulle man gjort uten det? Jeg hører faktisk musikk konstant omtrent. Anywhere, anytime. Jeg tar gjerne i mot gode musikktips (som dere tror kan falle i smak hos meg etter å ha sett litt på de to listene mine), så bare rop ut! Alltid gøy å oppdage ny musikk man kan like. Men nå tar jeg kveld snart, ny dag på Fame imorgen. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. Henriette
  november 1, 2010 / 11:18

  Jeg tror jeg er eneste i verden som aldri hører på musikk, jeg foretrekker stillhet :D

 2. november 1, 2010 / 15:33

  Ah, musikk trenger jeg virkelig. Hører på musikk hele tiden. Når jeg ligger i senga og prøver å få meg opp om morgenen, når jeg ordner meg når jeg skal ut, når jeg er på jobb, når jeg steller i fjøsen, når jeg fotograferer, når jeg lager mat.. Med andre ord, musikk er virkelig med meg overalt! :)

 3. Hilde
  november 1, 2010 / 15:49

  Hehe, trodde med ett det var min egen liste jeg hadde kommet inn på når jeg gikk inn på stjernelista di! Liker :)

 4. N
  november 1, 2010 / 17:43

  Jer er dilla på, ida maria – bad karma

 5. november 1, 2010 / 21:15

  Ordinary world-Duran duran
  The reason- Hoobastank
  Hurt- Johnny Cash
  teardrop-Massive attack
  The brothel-Susanne Sundfør
  Mad world- ?
  Nans song- Robbie Williams
  Glorius- Andreas Johnson
  Masse Metallica
  Det er noen av sangene jeg aldri skipper:)

 6. Emilie
  november 1, 2010 / 21:45

  Hei Andrea :)
  Liker bloggen din godt, har fulgt den en god stund.
  Bare lurer på en ting – Vilja er jo virkelig PRIKK lik sin far – får du høre dette ofte? Utrolig pen er hun :-) MEN helt utrolig lik pappaen sin!
  Klem

 7. november 1, 2010 / 22:23

  Ooh, her va det my go’låta! :)

 8. Synøve
  november 1, 2010 / 22:48

  Prøv Mumford & Sons – det er verdt det!

 9. Madonna
  november 4, 2010 / 17:32

  Du HAR god musikksmak! De fleste sangene på listene dine falt i smak hos meg :) Takk for masse fine tips! Her er mine tips til deg:
  Led Zeppelin – The Rain Song
  Big Bang – Isabel
  Thomas Dybdahl og Maria Mena – So Sweet
  Lou Reed – Perfect Day
  Gåte – Sjåaren

  Håper det faller i smak ;)

 10. november 5, 2010 / 22:29

  Thanks :) ALltid hyggelig med andres lister på Spotify :D

 11. november 7, 2010 / 14:07

  Takk for spillelisten!! Jeg har hørt på spilleisten i ett strekk siden jeg stod opp i dag tidlig! :) Right up my alley, men rart jeg ikke har hørt sangene før!

 12. november 7, 2010 / 14:08

  Stjernelisten it is, altså :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.