Yesterday is the day before today.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I går møtte jeg Nora og Andrea på kafè, og det var like koselig som det ser ut til. Nå bor jo alle sammen i Trondheim, så nå blir det litt lettere å møtes, sladre, ha jentekvelder og kose oss. Hurra for det! Faktisk så syns jeg bildene minner om en av de mange kafèscenene fra Sex and the city – for hvilke jenter vil vel ikke leve i den serien? Apropos det. Jeg har ikke helt fattet hvorfor det alltid er jenter som blir fremstilt som desperate etter å få seg kjæreste, når det i virkeligheten kryr av desperate menn. Jeg aner ikke hvor mange som vil treffe meg og som er ivrige på kosepraten etter å ha sendt meg ett brev på nettby. (Og grunnen til at jeg har nettby har jeg forklart tidligere; det er baaaare for markedsføring.) Haha, jeg ler. Hva skjedde med go with the flow? Ta livet som det faller seg? Relax, people! Relaaaax.

Del

Kommentarer

 1. september 30, 2010 / 16:05

  Haha, desperate mannfolk på nettby ja – kjenner til de!
  Dødsbra bilder, Drea. Elsker hvert eneste av bildene du tar, hihi :D

 2. september 30, 2010 / 17:39

  ååh, når du sier det sånn må jeg nesten begynne å se sex and the city.. faktisk aldri sett en eneste episode såvidt jeg vet.

  Kos når jentene flytter nærmere igjen, håper det kan skje snart for meg også!

 3. september 30, 2010 / 20:46

  Du er vakker!

  Jeg er nok SATC avhengig for tiden, jeg.

 4. september 30, 2010 / 23:16

  Du stråler Drea :) Kjempe vakker!

 5. annececilie
  oktober 1, 2010 / 10:40

  så fine dere er! :-) nydlige jentene mine <3 baliklem fra Annepus :-*

 6. Howard
  oktober 1, 2010 / 12:03

  Innpåslitne mannfolk ja:) Føler meg jo nesten litt truffet. Er ikke på nettby da men… Du må vel regne med litt oppmerksomhet når du er kjendis Drea:)

 7. Drea
  oktober 1, 2010 / 12:51

  Howard: hehe, du trenger ikke å føle deg truffet altså. Ikke deg jeg siktet til! ;)

 8. oktober 1, 2010 / 19:07

  Jeg liker alltid bildene dine !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.