Sommeren er ikke over. Den har nettopp begynt!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

To gærninger.

I dag har vi hatt sommer igjen, sånn helt plutselig! Vi koste oss ute med vannmelon, sol og bok, helt til Vilja tryna og slo knærne. Da gikk vi inn og så litt tv istedet. Det hjalp selvfølgelig (Drømmehagen ftw), så da kunne vi kose oss videre uten grining. Ellers har jeg tatt litt bilder i studioet, gått på blades, ryddet og… ja. Gjort det vanlige med andre ord. Ikveld var det egentlig meningen at jeg skulle redigere en haug med bilder, men jeg har rett og slett ikke sjans til å få gjennomført det ikveld. Hodet er for slitent! Det er utrolig hvor godt det er å sette seg ned i sofaen uten å ha noe å gjøre på kveldstid altså. En lang dag med mye aktivitet tar på. Derfor ga jeg opp jobbinga, og nå skal jeg heller spise vannmelon, drikke kakao og lese bok. Slappe av, kose meg og nyte kvelden. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. august 16, 2010 / 22:02

  Skjønningenen:-) Vi har hatt sommer med sinnsyk varme helt til i kveld. Fortsatt varmt men det plaskregner:-s

  Kos deg med vannmelon, kakao og bok, søta:-)

 2. august 17, 2010 / 00:09

  Hørtes superherlig ut !

 3. august 17, 2010 / 20:32

  Så herlige bilder, jeg likte det første bildet veldig godt :)

 4. Annelene
  august 17, 2010 / 22:33

  Kan ikkje du skrive eit innlegg om korleis du fekk håret ditt så blondt? Kva slags farge, produkt osv. Hadde blitt superglad! Eventuelt kan du svare meg på mail, i såfall er du verdas snillaste :D

 5. Drea
  august 18, 2010 / 00:11

  Annelene: jeg kan svare her i tillegg til mail!:) Jeg bleiket det ihjel, så det ble skikkelig tyggis. Usj. Men så kuret jeg det, og nå er det ikke så ille lenger. :) Jeg brukte den bleikepakken det står blondering på. En blå pakke med ei berte med HELT hvitt hår på! :b

 6. august 29, 2010 / 00:25

  Åh, den boka er genial!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.