Tips fra Dr.Siân Morris, del 4.

Photobucket

Før sommertipsene vil jeg bare vise dette Photo Booth-bildet av meg og Vilja. Jeg er både trøtt og usminket der, men det driter jeg selvfølgelig i. Og det gjør antagelig dere også. Anyways, her prater Vilja med Kaj, og det er alltid like gøy å høre henne prate i telefonen. Kanskje jeg skal filme det en gang. Det var ingen dum idè. Nå skal jeg spise litt mer vannmelon, finne noe teit å se på tv, og bare sløøøve i sofaen. Mens jeg gjør det kan jo dere lese tipsene under. Hugs!

En vakker brunfarge

Kvinner sier alltid at det å være brun hjelper på selvtilliten. Til tross for økende selvtillit vil ingen dermatolog eller hudforsker si at det er noe som heter en vakker brunfarge.

For oss hudforskere og dermatologer er brunfargen et tegn på skade. Du vil derfor ikke finne mange hudspesialister som vil anbefale soling.

En av årsakene til at en brunfarge gir oss økt selvtillit er at man får en naturlig glød i huden og en jevnere hudtone. Olays forskere har funnet ut at en jevn hudtone er relatert til hvordan vi bedømmer ungdommelighet og skjønnhet.

Her er noen tips for å oppnå fordelene med en brunfarge, samtidig som man beskytter huden:

 • Start alltid med en hud som gløder fra innsiden. Det betyr å forsikre seg om at huden får tilført nok fuktighet, at kollagennivået er ok og at hudoverflaten er velpleid.

 • Bruk en intensiv fuktighetskrem som Olay Daily 3 Point Treatment Cream, da den vil plumpe opp hudoverflaten og forsegle hudens naturlige fuktighet. Huden vil bli jevnere og hvis den inneholder amino-peptider slik som Daily 3 point- kremen, kan den også bygge opp hudens naturlige kollagennivå

 • Kollagen er hudens speil og reflekterer lyset tilbake på huden for å gi deg en naturlig glød fra innsiden som ikke er så enkel å oppnå ellers.

 • Hvis man absolutt vil ha den gylne gløden en brunfarge gir, anbefales det å bruke en selvbruningskrem som bygger opp fargen over tid. Selvbruningskremer kan gi deg den vakre solbrune huden som appellerer til kvinner.

 • Kremene inneholder som regel ingredienser som DHA. Det fester seg til hudcellene på hudens overflate og skaper en gyllen farge av melatonin som ser ut som ekte brunfarge.

Del

Kommentarer

 1. juli 19, 2010 / 23:16

  Så herlig bilde ^_^

 2. Hanne Karlsen
  juli 19, 2010 / 23:44

  På min mac er denne ´ på samme tast som denne `. Du må bare trykke på den før du skriver e’en ;)

 3. Drea
  juli 20, 2010 / 07:02

  Ja, men jeg har ikke norsk tastatur. :b Så det er ikke så lett. ;) Jeg har ikke norsk tastatur, men norske språkinnstillinger, så ingen av knappene er der det står at de skal være! :b

 4. juli 20, 2010 / 13:02

  Jeg tror at om du velger tastaturspråk «norsk», skal tastene være på samme plass som på et vanlig norsk tastatur, men du har ikke tegnene på tastene. Altså, vil ´ denne være ved siden av tasten med + og ? på, og du trenger ikke trykke på noe for å få den, men skal du ha ` må du trykke på «shift» samtidig.

  Eller trykk på «alt» og prøv deg frem:) da får jeg slike tegn:

  ∂˛ªü˛≈é∞†üı≈][|§∞€™

  Hoho, det er kjekt :)

 5. Marie
  juli 27, 2010 / 15:20

  Tenkte bare jeg skulle informere om at kollagen, som alle disse kremene inneholder og skryter av at er så bra for huden, er den viktigste bestanddelen i bindevev, brusk, sener og leddbånd (altså de slintrene du skjærer bort fra kjøttstykket for du spiser det). Kollagenet hentes fra dyr i kjøttindustrien – det brukes både i hudkremer, til å lage lim og gelatin.

  Det finnes ingen vitenskapelig gode bevis på at å smøre kollagenholdige kremer på huden gir bedre hudkvalitet. Ei heller bevis for at det hjelper å spise kollagen for bedre hudkvalitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.