Tips fra Dr.Siân Morris, del 2.

Photobucket

Anne Cecilie.

Soling

Når man soler seg kan solskader oppstå overalt, spesielt i ansiktets uthevede områder som nesen og kinnbena. Kvinner har også en tendens til å glemme å beskytte huden på en daglig basis og selv på sommerdager på stranden glemmer de å beskytte huden på ørene, rundt nakken og ned til brystet. Dette skjer spesielt ofte på de dagene man ikke er på stranden. Vi burde alltid beskytte disse områdene.

 • Husk at solskader skjer hver dag hele året, ikke bare om sommeren. Derfor er beskyttelse med solfaktor i fuktighetskremen eller foundation ideell

 • Pass spesielt godt på områder som nakke, ører, nese, kinnben og hender. Halsen og hendene er områdene som røper alderen din hvis man ikke er forsiktig

 • Solen kommer gjennom vinduet, det er derfor viktig å beskytte huden selv på lengre bilturer

Husk at solskader kan forekomme hele året. Det er derfor viktig å beskytte huden vinter som sommer.

Del

Kommentarer

 1. juli 16, 2010 / 14:46

  Pent bilde, ren komposisjon og greie hudtoner. Kanskje litt amputert høyrehånd og litt for glatt ansikt? Du begynner å få teken på dette nå :)

 2. juli 16, 2010 / 15:05

  Kjempefint bilde Drea, kanskje kjedelig å høre det samme hele tiden fra meg, men det er rett og slett det jeg synes du er jo dritflink! :D

 3. Drea
  juli 16, 2010 / 15:13

  Bjørn: takk! Amputert hånd er med vilje, men mulig det ser litt snålt ut? Tja, det får vre. Og jeg er enig i at ansiktet er litt for glatt kanskje. Den balansegangen er ikke så lett bestandig, spesielt ikke når det er så mye fint lys som fikser huden i seg selv! :) Takk for god tilbakemelding, jeg skal se om jeg får gjort noe med begge deler, så får jeg se om det blir bedre! :)

 4. juli 16, 2010 / 18:42

  Tror kanskje den «amputerte» hånden ser litt rar ut fordi bakgrunnen på bloggen også er hvit? Jeg vet ikke? Så må man jo huske på at for eksempel huddetaljer forsvinner litt når det blir forminsket på denne måten. Vet jo av erfaring at bildene ser mye bedre ut når de er store, uansett hva det gjelder egentlig. Jeg likte bildet i alle fall :) Bra med sommertips for huden også, jeg blir jo alltid brent!

  Synes Anne Cecilie ligner veldig på deg, forresten! :) Kompliment til dere begge.

 5. Drea
  juli 16, 2010 / 19:40

  Sunniva: mulig det er derfor ja! :) Ser bedre ut med svart bakgrunn i grunn. Og ja, bildene er mye dårligere når de er forminsket, og jeg haaater det. :b Plagsomt! Og takk for komplimentet, Anne Cecilie er superpen, så det er absolutt et kompliment! :D

 6. line
  juli 16, 2010 / 20:35

  KJempefint bilde, du er så flink :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.