Goodiebag.

PhotobucketPhotobucket

God dag, alle sammen! Før helgen fikk jeg denne flotte goodiebagen full av Olayprodukter i posten, og gjett om jeg ble glad! Jeg skal teste produktene over tid, så kommer jeg tilbake med litt meninger og slikt etterhvert. Det lover godt i alle fall, jeg har allerde forelsket meg i den ene kremen som lå oppi der.

Anyways. Nå skal jeg ta en titt på finn.no etter leilighet i Trondheim, for nå må vi jammen komme i gang altså. Vi må flytte i løpet av juli, så det betyr at vi må både selge og kjøpe i løpet av kort tid. Først må vi fikse litt ting rundt omkring i huset som vi skulle ha gjort for lenge siden (men som ikke har blitt gjort allikevel), deretter må det ryddes og vaskes og selges. Gud, så kjedelig det blir, men GUD så godt det skal bli å komme seg litt videre i livet. Det er skikkelig spennende og jeg får sommerfugler i magen av å tenke på at om kort tid så bor jeg i en by med mange fler muligheter enn jeg har hatt til nå. Wiiii!

Del

Kommentarer

 1. juni 28, 2010 / 14:58

  Dere er jammen optimistiske :P Er ikke alltid mulig å selge og kjøpe på bare en måned :P Men lykke til!

 2. juni 28, 2010 / 15:30

  Flytting er så spennende, jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det :)

 3. juni 28, 2010 / 16:07

  Lykke til i jakten på leilighet :D

 4. juni 28, 2010 / 16:56

  Lykke til!
  Vi skal også flytte fra en liten plass om ikke lenge. Skal til Oslo da. Og det blir en STOR forandring, men jeg gleder meg!! :)
  Skal du ha eget studio i Trondheim?

 5. Elise
  juni 28, 2010 / 17:35

  Hva skal du i Trondheim? :) Jeg skal på Fotofagskolen, og gleder meg som en unge :D

 6. Drea
  juni 28, 2010 / 18:06

  Elise: jeg kom også inn på fotofagskolen, men bestemte meg til slutt for å si nei til plassen. Litt sært gjort, men jeg har så lyst til å gjøre ting på egenhånd også! Så istedet skal jeg åpne studio med både blitz og naturlig lys. :) GLEDER MEG!

 7. juni 28, 2010 / 18:27

  Oj, høres ut som om dere har en hektisk og spennende tid foran dere.
  Har du funnet lokale til fotografering, eller blir det i leiligheten?

 8. juni 28, 2010 / 18:53

  kom nettopp fra Tr.heim selv, lykke til med letingen, er er ikke lett å finne leilighet i Tr.heim på denne tiden av året! :P

 9. juni 28, 2010 / 20:14

  så spennende! Blir nok kjempebra, lykke til!

 10. juni 29, 2010 / 18:22

  Blir sikkert bra for deg å komme deg til Trondheim. Sånn karrieremessig, så er det jo mye mere muligheter, ihvertfall gode tradisjoner for portrettfotografering der :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.