Friends.

Photobucket

Et av de få gruppebildene vi tok på jenteturen. Er ikke vi en herlig gjeng? Men jeg tror jeg har pjattet nok om hvor godt det er å dra på tur med venninner, hvor viktige og fantastiske de er og alt det der. Jeg tror dere har skjønt poenget, så da er det ingen vits i å repetere seg selv mer, selv om jeg kunne.

Istedet tenkte jeg at jeg skulle nevne en pitteliten ting som plager meg litt, og selv om det kan få meg til å høres ut som en søtti år gammel mann uten andre ting å snakke om, så må jeg bare få det ut. (Hvis ikke kan det jo hende at det bare bygger seg opp inni meg helt til det eksploderer, og jeg bestemmer meg for å bombe en skole eller noe.) Hvor er sommerværet? Jeg tror vi har hatt to-tre dager med vårvær, men varme dager med sol, is og grilling har det jammen ikke vært mange av. Jeg vil bade! Jeg vil ta bilder av Vilja i en gul sommerkjole og jeg vil kose meg med en utepils. Jeg vil lese en krimbok ute i sola og drikke kald smoothie som er så kald at den gir meg brain freeze. Jaja. Jeg krysser fingrene for juli.

Del

Kommentarer

 1. juni 17, 2010 / 08:41

  I Tromsø hadde vi sommern i mai! :p Da var det skikkelig varmt, ingen problem å sole seg naken :p

  Ellers så skulle juli og august bli gode måneder her iallefall, men det betyr vel ikke at det nødvendigvis blir det samme der.. Får krysse fingrene! :)

 2. juni 17, 2010 / 10:25

  Koslig bilde :D Her i Bergen har det heller ikkje blitt skikkelig sommer enda, ei heller vår. Eg er lei av å vente, kjem ikkje sommaren i løpet av dei 2 neste vekene blir det hopp-på-tur til syden.

 3. juni 17, 2010 / 11:03

  Herlig(e) bilde(r) :D Her ved Oslo er det faktisk ganske fint vær nå! Det blåser litt, men man kan i hvert fall gå i shorts og singlett :D

 4. juni 17, 2010 / 12:39

  jeg har gitt opp finværet i trondheim, så jeg holder meg på tjøme i hele sommer. trondheim har en tendens til å skuffe når det kommer til vær :(

 5. juni 17, 2010 / 14:03

  Her er det utrolg varmt! Skikkelig deilig

 6. juni 17, 2010 / 20:27

  Satser på en varmere juli enn juni har vært jeg også! Og haha, vi er søte ;D

 7. juli 12, 2010 / 12:51

  Fine bilder :D

  – Kan jeg spørre hvordan du får til å «legge bildene oppå hverandre» slik? Syns det var stilig, hadde likt å gjøre slikt selv :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.