There’s a lot of things to do before you die.

Photobucket

Jeg liker å se smart ut. Oje.

Siden jeg sårt trenger penger til Londontur, har jeg i det siste vært svært så opptatt med jobbing at jeg nesten ikke har hatt tid til blogging. Som i dag for eksempel. Jeg begynte med skolefotografering halv ni, dro hjem, retusjerte bilder, gjorde meg klar til ny fotografering i studioet, spiste litt middag, tok bilder av en familie i studioet, og nå har Vilja fått kveldsmat, et bad og hun er blitt lagt i senga si. er det tid for trening, før jeg endelig kan sette meg ned i sofaen og si at det er pausetid. Da skal jeg se på Hellstrøm & Co, spise fruktsalat og gi Kaj en kos. I går sovnet jeg klokken ni, så i dag skal jeg prøve å holde meg våken litt lenger. I morgen har jeg heldigvis ikke så veldig mye på programmet (annet enn retusjering, kos og lek med Vilja og slike hverdagsting), så jeg tror jammen jeg skal få tid til et ordentlig blogginnlegg eller to også. Men nå skal jeg virkelig komme meg ut på trening før jeg klarer å overbevise meg selv om å heller slenge meg ned på sofaen. For alle vet at det da er no way back.

Del

Kommentarer

 1. mai 27, 2010 / 20:08

  Superwoman! ;)

 2. mai 27, 2010 / 20:42

  Pass på å ikke slite deg ut, Drea! Du er supereffektiv, men husk å slappe også! :)

 3. mai 27, 2010 / 20:55

  Wow, skal si du er effektiv!
  Hvordan skolebilder har du tatt? tradisjonelle eller action bilder? håper vi får se bilder av arbeidene dine til inspirasjon.

 4. mai 27, 2010 / 22:27

  Ja det er fort gjort å ombestemme seg når det gjelder til trening. Kjenner til den, hehe. Så det eneste tingen å gjøre er bare å hoppe i det som du sier :)

 5. mai 27, 2010 / 23:12

  Skal si du er effektiv ja :) Når skal du til London?

 6. mai 28, 2010 / 09:15

  Wow, du er effektiv pg flink da :-)
  I`v said it before and I`m saying it again, du ser smashing ut på håret fortia :-) Kos deg på trening!

 7. mai 28, 2010 / 11:21

  åh kunne ønske jeg hadde så mye energi:p

 8. mai 28, 2010 / 11:55

  Sparer iherdig penger til Londontur jeg også. Og jeg har ikke jobb en gang! Må gå på gata snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.