The last six months.

Photobucket

Jeg har ryddet litt i bildene mine nå, slettet og kastet, i håp om at macen skal bli et par hakk raskere enn den har vært den siste tiden. Da kom jeg til å tenke på hvor mye som har skjedd de siste seks månedene siden jeg startet opp studioet i garasjen. Siden jeg startet opp med fotografering på ordentlig. Bildet over ble tatt i desember i fjor. Jeg startet første november, så her var jeg fremdeles ganske så clueless når det kom til lyssetting og barnefotografering. Jeg hadde jo nesten aldri tatt i en blitz før jeg plutselig hadde tre stykk i garasjen, så jeg hadde null peiling på hva jeg holdt på med. Jeg har vel i grunn ikke så veldig mye peiling enda heller, ikke når det kommer til tekniske ting om alle duppedittene og alt det der, men det må jo være lov å si at jeg har hatt fremgang på disse månedene. Jeg har jo lært litt, og tanken på hvor mye jeg skal lære fremover gjør meg svært motivert. Hver gang jeg tenker på hvor flink jeg vil og skal bli blir jeg helt…. varm. Jeg syns jeg har vokst mye på seks måneder, og nå lurer jeg på hvor jeg er om nye seks? Hvor mye har jeg lært på det neste halvåret? Hvor pirkete har jeg blitt? Hvilke bilder har jeg tatt? Har jeg i det hele tatt blitt hundre prosent fornøyd med ett eneste bilde? Hvem vet. Men det jeg derimot vet er at jeg skal bli god. Jeg skal bli dritgod. Og jeg gleder meg.

Del

Kommentarer

 1. mai 12, 2010 / 19:03

  Jeg synes du har blitt utrolig flink til å ta bilder, og ikke minst til å redigere! Blir helt sjokkert jeg, du er rett og slett utrolig dyktig :-) drømmer om et eget studio når jeg flytter for meg selv jeg også, er så glad i å ta bilder, og blir skikkelig inspirert av deg. keep on the good work!

 2. mai 12, 2010 / 19:16

  Herlig å lese :) Er i full gang med eget studio i leiligheten nå, har kjøpt to bakgrunner og har to blitser, så nå er det bare 1-2 blitser til og et par låvedører og bikuber før jeg kan starte for fullt jeg også. Utrolig spennende. Og da er det motiverende å lese innlegg som dette, jeg håper jeg om et år sitter med samme følelsen inni meg :)

 3. mai 12, 2010 / 19:42

  Jeg tviler ikke på at du har riktig når du sier at du skal bli dritgod. Hvorfor? Jo fordi jeg synes du var dritgod i november også. Stå på Drea, du er kjempe flink!

 4. mai 12, 2010 / 19:52

  Jeg synes du har vært flink hele tida, men selvsagt har du blitt bedre på seks måneder likevel :) Det er bestandig kjempegøy å se bildene du har tatt!

 5. Drea
  mai 12, 2010 / 19:53

  Mira: Så gøy! :D Bikuber og låvedører står på ønskelista mi også, og har i grunn gjort det en liten stund. ;) Hehe! Men så var det det der med å ta seg råd til det da. :b

 6. mai 12, 2010 / 19:57

  Du ER flink Drea, men det er utrolig gøy å se utviklingen!! Flinke flinke deg<3

 7. mai 12, 2010 / 20:20

  Du er kjempeflink Andrea, og jeg gleder meg å følge deg videre. Bare så synd du har planer om å flytte!
  Og jeg missunner deg som tørr følge drømmen din :)

 8. mai 12, 2010 / 21:07

  Drea, jeg har ikke fulgt deg så lenge, men fra den tiden jeg begynte å følge deg har jeg egnetlig ikke sett så mye utvikling, jeg synes du har vært meget god lenge, om og når du blir enda bedre gleder jeg meg til! Flott selvtilitt du har! :D

 9. mai 12, 2010 / 22:56

  Har du ikke ekstern hardisk? Det bør du jo få deg. Mac er veldig stabilt, men det er greit med ekstern for det :)

 10. Drea
  mai 12, 2010 / 23:02

  Linn Jones: jo, jeg har to, men de er fulle. :b Så nå brenner jeg ut på dvd´er og sletter en god del crap. :b

 11. mai 12, 2010 / 23:55

  Du er blitt kjempeflink, og jeg syns bildene din er fine :)

 12. svanhild
  mai 13, 2010 / 01:46

  Inspirasjon!!! :) du er sykt flink, og kjempeheldig osm har funnet ut hva du vil! Ikke alle (les: jeg) har funnet ut av det ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.