Black cats and voodoo dolls.

En katt i hvert vindu.

Det er aldri gøy å ta bilder av Rufus, for han blir aldri fin på bilder. Han blir bare en ball. En brunsvart ball med støvete pels, så derfor blir alle Rufusbilder i svarthvitt. Men uansett. Jeg er ikke helt i form i dag heller, jeg har hodepine og er sliten. Sånt tull har jeg jo ikke tid til, for klokken tre kommer det ei lita jente på fotografering, og i morgen har jeg en konfirmasjonsfotografering. Og i helgen drar jeg jo til Bodø. Gud, snart skal jeg virkelig bare ta meg ei hel frihelg altså. Bare slappe av og ikke tenke på noe jeg gjøre. Det blir litt godt, for jeg er altfor flink til å stresse. Selv om det kanskje ikke er nødvendig alle gangene. Jeg bør forandre meg litt. Stresse mindre.

Del

Kommentarer

 1. februar 24, 2010 / 14:59

  Uff skjønner hva du mener når det gjelder å ta bilde av dyr som ikke er fotograf venlige. :P Men blir alltid super stad den dagen man virkelig får dyre fra sin beste side. :D
  Håper du får snart fri da ;)

 2. februar 24, 2010 / 15:09

  Lykke til med fotograferingen senere i dag :) Bodø faktisk! Spennende :D Nordnorge er fint, det kan jeg gå god for :)

  Håper du føler deg bedre snart.

 3. februar 24, 2010 / 15:32

  kjedelig med mykje stress ja, lykke til med fotograferingane, biletet var kjempe fint :)

 4. februar 24, 2010 / 17:03

  hehe søte Rufus :) flott bilde! ja, viktig å stresse ned! lykke til med fotograferingen!

 5. Astrid
  februar 25, 2010 / 21:59

  …men Rufus er jo så vakker, da, selv om han er en hårball! Han kan ikke noe for, det, han? Fint bilde likevel :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.