Yesterday’s lunch.

To bilder fra i går. Jeg, Vilja og Gina (og lillebebis i magen) var på lunsj etter ettårskontrollen. Vilja lekte med close up-filteret mitt, noe som resulterte i mye latter. Munnen eller øyet hennes ble plutselig dobbelt så stor, og det var jammen et merkverdig syn. Det er forresten Gina som har tatt det øverste bildet.

I dag har jeg ikke så veldig mye interessant å meddele. Det er snøstorm ute, iskaldt inne (selv om ovnen står på så mye som mulig), og jeg og Vilja snufser fremdeles med snørrfylte neser. Jeg skal straks ta meg et godt og varmt bad. Det er det eneste som fungerer når man fryser. Det og kakao, men å drikke kakao i badekaret er vel kanskje ikke så veldig godt kan jeg tenke meg. Jeg sparer den kakaoen til ikveld, jeg.

Del

Kommentarer

 1. februar 10, 2010 / 15:24

  Åh, bad. Jeg savner badekar! Heldig du. :3

 2. februar 10, 2010 / 16:12

  Flotte bilder og kan nok tenke meg det var moro når Vilja lekte med close-up filteret, hehe. :P Herlig å ligge i badekaret når det er kaldt ute… og kakao er jo kjempe godt. ;) Særlig nå som det er så kaldt ute!

 3. februar 10, 2010 / 16:35

  close up-filteret
  Har du noe bilder på eks med det? Hadde vært kjekt å sett:)

 4. Drea
  februar 10, 2010 / 16:45

  Henrik: har i grunn ikke det. Enda. Men skal ta noen av en (forhåpentligvis) sovende baby i helgen, og da skal jeg bruke close up-filteret for å ta detaljbilder av munn, ører osv! :)

 5. Maiken
  februar 10, 2010 / 17:20

  Hei! Så kjekt å sjå bilete av deg og Vilja :-) Er ikkje ofte du er den framfor kameraet når ho skal takast bilete av.

  Kor mykje betalte du for close up-filteret? Og kva anna tenker du å bruke det på? Utanom detaljbilete av små munner og øyrer tenker eg ;-)

 6. Åshild
  februar 10, 2010 / 17:44

  Er GIna søsteren din? Isåfall, så ligner hun ikke så veldig mye ;)

 7. Astri
  februar 10, 2010 / 17:50

  Jeg elsker å leke med forstørrelsesglass!! : )
  Det blir jo litt det samme med filteret, så jeg skjønner dere hadde en morsom lunsj ; )
  Finfine bilder forresten..

 8. Drea
  februar 10, 2010 / 18:08

  Maiken: husker rett og slett ikke hva jeg betalte, men tror det var rundt hundrelappen på Ebay! :b

  Åshild: hun er vel i grunn halvsøsteren min (selv om vi aldri sier det, vi er jo søstre!), og nei, vi er ikke spesielt like. :b

 9. februar 10, 2010 / 19:19

  Så nydelig bilde av deg og Vilja. Hun er virkelig skjønn. Og du kler det blonde håret ditt så godt.

 10. februar 10, 2010 / 21:10

  Gud så nydelig Vilja var på det nederste bildet. Helt utrolig skjønn:-)
  Og bildet av dere to var også herlig, du er så fin og ser så lykkelig ut<3

 11. februar 10, 2010 / 21:43

  Vad olika Gina var sig i blondt hår!
  Och jag tycker att du ska ta lite bilder på hennes bebismage! :)

 12. Drea
  februar 10, 2010 / 22:36

  Malin B: jeg har tatt noen nå nettopp! ;) Hihi! :D

 13. februar 10, 2010 / 22:45

  Du og Vilja er så utrolig søte. Og dette kommer fra ei som ikke er særlig glad i barn (spør kjæreste, ekser, foreldre, venner osv.) men det er noe med dere to som gjør at jeg gleder meg til den dagen, blir nok en stund til, det skjer meg :)

 14. februar 11, 2010 / 14:09

  sv: ja vet :d er fra weheartit heh. Slår aldri bildene dine uansett:D De er så nydelige

 15. februar 11, 2010 / 18:11

  Hun ligner veldig på pappaen sin på det nederste bildet. Kjempe nydelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.