Two-in-one.

Takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg. (Om du ikke har sett det; svar gjerne på det du også!) Jeg ble minnet på at jeg ikke har blogget om shopping eller mote på en god stund. Gud, jeg har jo ikke shoppet på… evigheter. Det har vært lite fristelser i butikkene den siste tiden, og jeg har dessuten ikke hatt råd til å kjøpe noe nytt, så da har jeg bare glemt bort alt som har med klær og shopping å gjøre. Litt trist, så derfor ble jeg glad da jeg fant dette fine skoparet i mailboksen min i dag! Two-in-one. Det beste av alt er jo at navnet mitt står skrevet all over. Jeg mener det bokstavlig talt, for skoene heter faktisk Andrea. Hvor kult er ikke det? Anyways, I want them! 399 kr hos Nelly.com. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. januar 21, 2010 / 21:15

  Foto/redigeringstips og antrekk!
  …og hverdager:)
  God tur!!!

 2. januar 21, 2010 / 21:15

  Haha, søta;P Når du skriver «Gud, jeg har jo ikke shoppet på… evigheter.» så minner du meg litt om ei viss jente som for ei lita stund siden kladge på at hun ikke hadde noe å ha på seg, samtidig som at hun er en av Norges beste motebloggere:P

 3. Drea
  januar 21, 2010 / 21:28

  Trine: hehe, sant nok! :) Men det jeg mener er at det bare er unormalt lenge siden jeg har shoppet klær! ;) Jeg sier ikke at jeg ikke har ting å ha på meg, for det har jeg jo. Hihi! :)

 4. januar 21, 2010 / 21:51

  Ååh, me want! Jeg er egentlig, innerst inne, en skikkelig skoperson – men lommeboka vil ikke være med på laget gitt ;)

 5. januar 21, 2010 / 22:10

  Jeg kjøpte de skoene på gojane.com i høst, de er nydelige!

 6. januar 22, 2010 / 01:34

  Fine! :D

 7. januar 22, 2010 / 11:22

  De var virkelig veldig deg, de skoene der! :D Syns det var kjekt med et lite moteinnlegg igjen :) Er veldig kjekt når du viser oss produkter du liker!

 8. Monica
  januar 22, 2010 / 12:18

  Åhh.. råfine! :)

 9. januar 22, 2010 / 18:42

  De skoene var überkule. Men dumt at det ikke står hvor vide de er i leggen. Noen som vet?

 10. januar 23, 2010 / 00:00

  Wow, de var stilige!! Kjøpte meg noen støvletter i dag jeg, må vel blogge om dem ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.