Panserhjerte.

Jeg har farget håret i hele dag (okei, ikke i hele dag, men nesten) og når jeg ble ferdig dro jeg på trening. Derfor har jeg dessverre ikke hatt tid til å ta bilde enda, men det kommer i morgen. Jeg ble faktisk ganske fornøyd. Jeg trenger selvfølgelig en god del lillashampoo og kanskje en liten striping til, men overall er jeg ganske fornøyd. Det er risikosport vi snakker om her. Hårbleiking. Mange ting kan gå galt, som for eksempel kan man plutselig sitte med halvparten av håret i neven, håret kan bli lillaguloransje eller… eller… ja. Mange ting kan gå galt! Jaja, anyways. Nå skal jeg lese bok. Jeg er ferdig med å se sesong fire av Grey’s Anatomy, så nå har jeg ikke mer å se. Da leser jeg heller litt Jo Nesbø. En av få forfattere jeg faktisk har orket å lese noe av de siste årene. Jeg har blitt las på letefronten. Eller som jeg egentlig mener; lat på lesefronten. Men nå skal jeg kose meg! Snakkes i morgen.

Del

Kommentarer

 1. januar 14, 2010 / 22:34

  Dette er en knakende god bok Andrea, kos deg :)

 2. januar 14, 2010 / 22:36

  Laste ned mer Greys ? ;)
  Gleder meg til å se hvordan resultatet ble :)

 3. januar 14, 2010 / 22:42

  Oi, spennende! Jeg har lyst til å lysne håret litt selv også, men tror nok ikke jeg tør… Får gjøre det hos frisøren første gang, tenker jeg! Men er jo veldig greit med lyst hår – om det blir krise er det jo bare å farge det mørkt igjen! :D Gleder meg til bilde… ;o)
  Jeg har også vært lat på lesefronten siste årene. Lite inspirasjon til å lese bøker.. Da jeg var liten leste jeg heeeele tiden.. Savner det!

 4. januar 14, 2010 / 22:46

  kos deg med boka! :) blir spennende å se hvordan håret blir! jeg har hørt at det er lurt å bruke lillasjampo/balsam som hårmaske før man skyller det ut :) vet ikke om det hjelper men!

 5. januar 14, 2010 / 22:48

  Bleking er ikke for pingler nei, det er sikkert og vist. Det vet jeg jo alt om etter noen år i frisøryrket. Lykke til :)

 6. januar 14, 2010 / 23:18

  Jeg endte opp med sennepsgult hår når jeg prøvde å bleike mitt :p Ikke noe særlig pent «/

 7. januar 14, 2010 / 23:37

  den boka er knall! kos deg :)

 8. januar 14, 2010 / 23:39

  Panserhjerte er så BRA! en av de beste jeg har lest i det siste, leste den i julen! Spennende fra side 1! :) Kos deg med resten av boka.

  har du lest snømannen eller? synes den var så skummel at jeg ikke fikk sove jeg! hihi, men jeg er kanskje litt pinglete!

 9. januar 14, 2010 / 23:47

  Den boka skal visst være veldig bra, det er synd jeg ikke har fått lest den ennda.

  jo nesbø er jo ellers veldig flink1

 10. januar 15, 2010 / 01:09

  Den boka les eg og for tida! Er du komt lang? Eg er halvvegs, og den leverar så langt :) Jo Nesbø er favoritt forfatteren min. Lest nesten alt!

 11. januar 15, 2010 / 10:34

  Du er så flink Drea!! Du får jo tilogmed en BOK til å bli bra på bilde ;)

 12. januar 15, 2010 / 10:56

  Leste boken i sommer, var utrolig bra!Å meget ekkel!

 13. januar 15, 2010 / 11:14

  Jo Nesbø er yndlings forfatteren min når det gjelder krim :) Favoritten min er Frelseren (så om du ikke har lest den, så anbefaler jeg den på det sterkeste!).

  Kos deg med lesing og dagens gjøremål.

 14. januar 15, 2010 / 14:19

  Gleder meg til å se deg med ny hårfarge da og å lese bok er jo moro. ;)

  Lurte på en ting angående Canon 5d mark II. Har den vanlig stativfeste (sånn stativfeste at man kan «skrue» på en dings eller noe)? Og når du kjøpte det, fikk du med garanti eller noe?

 15. januar 26, 2010 / 15:06

  Det er en fantastisk bok:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.