Tre ting som irriterer meg litt. Bare litt.

Okei. Av og til blir jeg bare bittelitt irritert. Ikke av store ting, og jeg kan selvfølgelig se vekk, blunke et par ganger og la irritasjonen smyge forbi, men i dag velger jeg å gjøre det motsatte. Jeg føler for å blåse ut litt irritasjon som egentlig ikke betyr noe, men som er greit å få sagt allikevel. Well, here it goes! (Med rosa punkt foran, så ser jeg ikke fullt så sint ut.)

Først og fremst så irriterer jeg meg over selvmedlidenhet. Okei, ikke misforstå meg nå. Jeg mener ugrunnet selvmedlidenhet. Jeg skal til og med synke så lavt at jeg kommer med et eksempel. Her gnåler Ulrikke Lund (som jeg forøvrig liker veldig godt) om det «tomme» klesskapet sitt, når omtrent halvparten av Norges fjortenåringers største ønske er akkurat det; klesskapet hennes. Klærne. Kjolene. Det er helt greit å klage altså, til og med om overfladiske ting, men man bør ha grunn. Man kan ikke være Norges største moteblogger og klage på tomt klesskap. Det funker rett og slett ikke.

Mennesker som automatisk må teste blonde jenters intelligens. (Nå er ikke jeg blond selv lenger, men det irriterer meg fremdeles.) Det de ikke forstår er at det faktisk er dem selv som blir stilt i et dårlig lys av det. Om man helt ærlig tror at hårfarge spiller inn på intelligensen… ja, da bør man virkelig overveie å teste sin egen intelligens også.

Latskap. Jeg er på mange måter lat selv for tiden, men jeg snakker om å være lat når det kommer til late ting. Ehm. Jeg mener… vel. Internett har alt. Internett vet alt. Alt man trenger å gjøre er å google litt, så finner man ut av det meste. Av og til kan det ta litt tid, kanskje finner man ikke det man leter etter på minuttet, men for all del; er man virkelig nødt til å spørre en som har fått det samme spørsmålet (og svart!) minst tjue ganger i stedet for å søke litt på egenhånd? Det hadde vært fint om man kunne googlet litt før man spør. Som oftest er svaret bare et tastetrykk unna.

Ja, det var tre irritasjonsmomenter fra meg. Nå vil jeg gjerne høre om tre ting som irriterer deg!

Del

Kommentarer

 1. Amina
  desember 30, 2009 / 18:15

  At jeg har lastet ned Photoshop og ikke skjønner noen ting! Heldigvis betalte jeg ingen ting for det, men jeg skulle gjerne kunne litt (bare litt) bilderedigering…
  Når jeg først er inne på det, kunne du tenkt deg å lage en how-to? :D (a)

 2. Drea
  desember 30, 2009 / 18:20

  Amina: ehm, så du ikke punkt tre her?;) Om du vil lære om photoshop så er det bare å google! På internett finner du ALT om photoshop. :)

 3. desember 30, 2009 / 18:26

  Haha, jeg er så utrolig enig med deg! Spesielt på det siste punktet!! :)
  Og jeg forstår iallefall vedig godt at du blir sliten av det :P
  (og i tillegg så er den første kommentaren på dette innlegget nettop det… hihi)
  Andre ting som irriterer meg også tror jeg må være folk som alltid skal drøye ting i siste liten istedet for å bare få det gjort (joda, jeg kan vel kanskje være litt sånn jeg også, men..)og dumme Facebook applikasjoner som både spammer hele homepagen min og gjør meg altfor avhengig :P haha

  Håper du har hatt en fin jul og at det føltes godt å få blåst ut litt :) det trengs iblant!

 4. desember 30, 2009 / 18:28

  Hahaha, jeg må si jeg lo litt av kommentaren her, og at den var postet på akkurat dette innlegget.

  Jeg irriterer meg over sprengkulde. Ja, man kan kle på seg, men det er ikke til å legge skjul på at alt er så mye mer omstendig når det er kaldt. Jeg liker ikke kulde.

  Jeg irriterer meg over dårlige tapere, og sikter i denne sammenheng til hoppuka som pågår nå. Nordmenn gauler om at østerrikerne jukser, kun fordi de for øyeblikket er den beste hoppnasjonen. Det hagler kritikk mot de norske hopperne, fordi de ikke har oppnådd de helt store resultatene hittil i vinter. Vet folket om hvorfor? Nei.

  Jeg irriterer meg også over folk som ikke kan innrømme at de liker noe de selv har gjort. Bilder de har laget, tegninger de har tegnet osv. Det kalles komplimentfiske, og de sier at de misliker sitt eget verk, kun for at folk skal si noe positivt om det. Grusomt irriterende. Jeg liker at man kan være fornøyd med egne prestasjoner en gang i blant, selvfølgelig uten å bli arrogant.

 5. Trine
  desember 30, 2009 / 18:51

  -Folk som ikke sikrer barna sine skikkelig i bil.
  -At jeg må bruke unødvendig tid på å rydde etter andre. Det går bare utover humøret. Skitne klær skal i skittentøyskurven!!
  -Folk som mener at en fin brunfarge etc seriøst er viktig.

 6. Julie
  desember 30, 2009 / 19:04

  Haha, sykt genialt det første spørsmålet:p

  Akuratt nå er det ingenting jeg kommer på som irriterer meg :)

 7. desember 30, 2009 / 19:13

  Veldig enig i punkt 1 og 3.

  Selv irriterer jeg meg mye over mennesker som skryter om sine opplevelser og erfaringer innen for psykiatrien. Hvordan de skriver om det, på en måte som gjør at det virker som de skryter og er stolt over å ha vært innlagt x antall ganger, sydd x antall sting, blitt hentet av politiet og tvangsinnlagt x antall ganger osv.

  Irriterer meg over bilister som gjør diverse ting feil. Som å blinke feil – eller i verstefall IKKE blinke – i rundkjøringer (eller andre steder.) Som å kjøre med tålelysene på uansett tid og sted og vær og føre. Det er forferdelig ekkelt å møte, og det er heller ikke LOV.

  Irriterer meg også over de som tror at jeg har tid og anledning til å hjelpe dem når som helst, de som blir sure fordi jeg ikke har tid eller ork til å hjelpe der og da. Dette er snakk om designe blogglayout. Jeg har faktisk et liv utenom bloggen og internett/pc – jeg lover å hjelpe, men så snart jeg har tid eller anledning. Dessverre er det ikke alle som forstår det, og maser i vei og KREVER at jeg skal hjelpe dem der og da. Det irriterer meg!

 8. desember 30, 2009 / 19:19

  1. folk som LEKER dumme. det er så irriterende
  2. folk som sier «ass» hele tiden
  3. de som klager over at de vil gjøre noe men aldri gjør noe med det

  jeg vet, det er bare hverdagslige ting, men gud så mye bedre det hadde blitt, hvis disse iritasjonsmomentene ikke fantes.

 9. desember 30, 2009 / 19:24

  Jeg irriterer meg over folk som skryter, og jeg irriterer meg over fordommer. Dessuten irriterer Sv kommentarer meg noe helt grenseløst – er jeg interesert nok kommer jeg tilbake til bloggen. Jeg husker du skrev et innlegg om det også ;)

 10. desember 30, 2009 / 19:37

  Veldig enig!

  Arroganse irriterer meg, når folk tror at det de kan og vet er det eneste riktige.

  Løgn irriterer fordi det sårer utrolig mye mer enn det ganger idioten som lyger.

  Er ikke særlig begeistret for været heller! :P

 11. desember 30, 2009 / 19:50

  Her jeg sitter nå må det være
  1. Kulde. 2. Kulde. 3. Kulde.

 12. desember 30, 2009 / 19:57

  Så enig, så enig! ;) Jeg irriterer meg over en murrende hodepine som ikke vil gå bort, dårlig søvn og dobbeltmoral.

 13. desember 30, 2009 / 20:36

  Folk som ikke svarer på telefonen! Hater det.

 14. Ava
  desember 30, 2009 / 20:45

  Enig med den siste :) Men det er nesten litt søtt hvor dumme folk gjør seg. Det du gjør da er å bruke «let me google that for you» :)

  http://lmgtfy.com/

  genialt!

 15. desember 30, 2009 / 20:56

  Jeg kommer ikke over noe som irriterer meg, bortsett fra en ting; Ballekløing.

 16. desember 30, 2009 / 21:15

  Likte innlegget ditt veldig godt, mye lurt du sier her! ^^ Kommer ikke på noe som irriterer meg i farten, kanskje bortsett fra folk som oppfører seg overlegent, akkurat som de «tror de er bedre enn andre». Det provoserer meg veldig. :)

 17. desember 30, 2009 / 22:02

  Fantastisk bra skrevet, Dreamor!

  Akkurat nå er det så mange ting som irriterer meg og er fælt (buhu selvmedlidenhet) at jeg må tenke litt på å finne de tre «rette» punktene;-)

 18. desember 30, 2009 / 22:02

  Fantastisk bra skrevet, Dreamor!

  Akkurat nå er det så mange ting som irriterer meg og er fælt (buhu selvmedlidenhet) at jeg må tenke litt på å finne de tre «rette» punktene;-)

 19. desember 30, 2009 / 22:09

  Så bra innlegg Drea! Jeg reagerte på Ulrikke sitt innlegg jeg også. Følte veldig lite medfølelse for henne akkurat da. Hva tenkte hun egentlig på? :S

  3 ting som irriterer meg for tiden: 1. Min egen negativitet(har begynt på «The Secret», så nå skal jeg bli mye mer positiv.) 2. Mennesker som heller vil få penger fra nav i stedet for å jobbe. Latskap. 3. At det er så dyrt å reise til USA. Jeg vil gjerne tilbake i løpet av 2010. :)

 20. desember 30, 2009 / 22:12

  1. Folk som pirker i nesen og stapper dritten munnen, når det er andre i nærheten.
  2. Folk som ikke eier empati.
  3. Magesyke mennesker som velger å gå på jobb fordi dem ikke har spydd på to timer. Kan ikke finnes noen som liker det.

 21. desember 30, 2009 / 23:02

  Jeg irriterer meg grenseløst over de som gomler og smatter når de spiser! Det er så irriterende at jeg må gå fra den som gjør det, men det er ikke alltid så lett det heller :P

 22. desember 30, 2009 / 23:51

  Herregud, enklere å ramse opp alt som IKKE irriterer meg… Er så mye å velge i.

  1. STIRRING!! Det er så irriterende med mennesker som stirrer, jeg blir kvalm
  2. Folk som skal kommentere ALT under en film
  3. Folk som synger stygt

 23. desember 30, 2009 / 23:54

  Jeg er veldig enig med deg på punkt 1 altså, mange kan bare drømme om hva Ulrikke har oppnådd og alt hun får.

  2: Mennesker som må klage på andre for å hevde seg selv.

  3: Spammere på bloggen, som legger igjen slike kommentarer «fin blogg, besøk min og fortell hva du syns» «du er flink, hva syns du om meg».

  Håper du har det bra:)

 24. desember 31, 2009 / 00:25

  haha, meget enig med deg på nr.1 ;p

  tre ting som plager/irriterer meg :

  1. alle reklamene om barn i afrika som sulter, jeg mener, ja det er synd på dem og det er synd at de ikke har det vi har. Men det trenges ikke å gni det inn i fjesene våres, vi vet det alt.
  2. Jenter (alder. 13-18) som tror de er ALT her i verden, jeg som 16 åring har disse jenten rundt meg HELE tiden. De gjør meg så sint og irritert :(
  3. mennesker som rett og slett tror de eier andre, som tror de kan gjøre hva de vil mot folk. (denne var lik nr.2 gitt. jaja)

  elsker bloggen din :D leser den hver eneste dag ! :D

 25. desember 31, 2009 / 00:41

  Jeg irriterer meg over tikkelyden som klokker lager. Og attention whores. Og unødvendig støy laget av mennesker.

  Jeg diggerdigger deg, Drea. Godt nytt år :)

 26. desember 31, 2009 / 02:24

  1. Folk som virkelig tror de er noe. Typ at de eier verden. Veldig mange av dem på min videregående.
  2. Grammatiske feil. Spesielt feil med da/når.
  3. Folk som ikke er «i stand til å føre en ordentlig samtale» – dvs. Jeg irriterer meg over teite samtaleemner som egentlig ikke sier noen ting, men som bare blir snakket om fordi det ikke finnes noe annet å snakke om. Årh, det er godt å få ut litt aggresjon!

 27. desember 31, 2009 / 03:30

  snorking og folk som puster like høyt som noen snorker. DET er irriterende. Det går da vel an å puste uten å lage lyd også, gjør det ikke? :-S

 28. Leah Marlene
  desember 31, 2009 / 12:16

  Jeg irriteres av..
  … mennesker som aldri kan si noe positivt om seg selv, i håp om å få masse smiger fra andre
  … orddelingsfeil og andre grammatiske feil – enkelte ting bør man bare vite!
  … høyrøstede mennesker, de som bare måå bli hørt og sett i enhver situasjon

  Vi har nok rosa-bloggere her i landet, godt du ikke er en av dem Drea!

 29. desember 31, 2009 / 12:49

  Du har noen gode poeng her, ja! :)

  Ting som irriterer meg? Hmm…

  Intetsigende kommentarer, kanskje? Har du ikke noe fornuftig å si – ikke si noe i det hele tatt! :D

  Og det samme som du: Latskap når det kommer til å spørre om ting, og ikke finne ut av det selv på tre sekunder…

  Skrivefeil. Alle gjør feil iblant, men … når man ikke gjør en liiiiiiten innsats engang, da blir jeg oppgitt. Også skriving på «dialekt», da… Ikke nynorsk, men dialekt. Det er så tungt å lese!

 30. desember 31, 2009 / 13:24

  ** Irriterer meg over KØ!! Kø kø kø kø! Jeg hater (okei da, misliker) kø!!

  ** Irriterer meg over mennesker som ikke setter pris på det fine de har.

  ** Irriterer meg over gamle, sure damer som tramper deg på føttene:P

  Ha et SUPERT godt nytt år!!

  P.S.. jeg har ofte spurt deg om hvordan de får øynene på portrettene dine så skarpe. Og det er IKKE for at jeg ikke har googlet, youtubet og alt annet rart… jeg har rett og slett ikke funnet et resultat som er like bra som dine. så det var kun et kompliment fra min side:))

 31. desember 31, 2009 / 14:03

  – Folk som må ha oppmerksomhet hele tiden.
  – At folk er sykelig (understreker sykelig) opptatt av og/å, da/når, komma og annen rettskriving. Jeg har ikke dysleksi, jeg er ikke dum og jeg har prøvd, men jeg får det fortsatt ikke til. Kan ikke folk skjønne at noen syns det er vanskelig?
  – Fremmedfrykt, jeg hater fremmedfrykt. Det er så irriterende at enkelte mennesker ikke skjønner at det er bra at folk er forskjellige!

 32. desember 31, 2009 / 15:17

  Folk som klager over den minste (og samme) ting hele tia!

  Folk som sier; åå, jeg er så feit (foreksempel)! Bare for å få høre fra noen; nei, du er jo rå tynn!

 33. desember 31, 2009 / 15:44

  Er det ikke herlig å få klage litt?
  Og når jeg selv får spørsmål om hva som irriterer meg, så kommer jeg ikke på en eneste ting, typiskt!

  Men joda, noe har jeg klart å komme på:
  1. Mangel på ullklær til voksne jenter. Enten ser ullklærne alt for sprty ut (ala Kari Traa), eller så ser det ut som kjerringundertøy (ala Janus), og stort sett finnes det ikke i min størrelse, xs. Jeg vil såå gjerne ha søtt ullundertøy til daglig bruk.

  2. Folk som klager på at det er kaldt, når de nesten ikke har på seg klær (eller ikke er kledd etter tempraturen i alle fall).

  3. Folk som har mye skrivefeil, bruker mye forkortelser og sånt. Veldig slitsomt. Det samme med folk som skriver dialekt. (Og for all del, de som har dysleksi er en annen sak. Men jeg kjenner fler med dysleksi, og alle de skriver mye bedre enn det jeg snakker om!)

  Når jeg leser det andre her skriver, så innser jeg at jeg jo kunne skrevet en hel bok om hva som irriterer meg..

 34. desember 31, 2009 / 15:52

  Jeg er Veldig enig i punkt 1
  Når jeg leser slikt går selvtilliten min ned, for hvis hennes kleskap er tomt hva er vel da mitt?

 35. desember 31, 2009 / 16:39

  Jeg tror vi har det alt for godt i norge anno 2009 (snart 2010;)) Det skal så veldig lite til før vi klager og klager, det er for kaldt, det er for varmt, en er lei av jula, en har ikke noe å ha på seg, en kjeder seg. Jeg er veldig flink til å klage selv, men har innsett at negativitet bare skaper mer negativitet. En får prøve å tenke at det kunne vært verre!!

 36. januar 1, 2010 / 10:28

  hahahahaha, føler meg IKKE truffet at ALL :p Hva skal man med google når man har deg og K :p

 37. Drea
  januar 1, 2010 / 13:21

  Hanne: hahaha, du er unnskyldt! ;) Det er alltid greit at DU spør vet du! :D

 38. januar 1, 2010 / 16:10

  hehe
  Det är bra att ventilera ibland… ;o)
  Jag håller fullständigt med dej på de två sista punkterna.

  Hoppas du haft en bra nyår! Och jag vill också passa på att önska dej ett riktigt GOTT NYTT 2010.
  kramar från Eva och Rudolph

 39. januar 4, 2010 / 00:23

  Så veldig fin blogg du har! Tittet litt på fotografiene dine også, Så flink du er.

  Jeg er også helt enig i det du skriver som irriterer deg. Jeg skulle nok klart å tilføye et par ting til også jeg, og det er det det står på, hehe.

  Men igjen, likte bloggen din!

 40. juli 6, 2010 / 13:38

  1) Folk som er desperate etter oppmerksomhet å roper og skriker å gjør alt mulig for å få det.
  2) Folk som spør, om alt. Hva jeg har gjort, hva vi spiste til middag, om søsknene mine har det bra, har de kjæreste, hva gjør moren din idag osv.
  3) Folk som er tøffe over tastaturet, det er ikke så mye som er teitere enn å sitte å krangle med noen over nett, og så møtes man i virkeligheten, og er plutselig bestevenner. punktum finale.

  klem fra meg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.