Julaften.

Her er litt bilder fra julaften. Henrik løp rundt i den nye skinnjakken sin og Vilja satt for det meste på gulvet og lekte med en av de nye lekene sine. En med lyd og blinkende lys. Etter at ungene var i seng åpnet vi våre egne gaver, spiste godteri (kanskje i overkant mye for min egen del) og spilte Wii. Fun!

I går var vi på fest, og i dag er jeg trøtt (som jeg alltid er etter en fest), men ikke dårlig. Heldigvis. I dag skal vi ikke gjøre så mye annet enn å kose med Vilja, se Grey’s Anatomy og spise masse mat. Masse, masse, masse mat. Kjøtt. Jeg får alltid så lyst på kjøtt dagen derpå, og jeg priser meg lykkelig for at jeg ikke er vegetarianer. Give me meat! Jeje, ciao!

Del

Kommentarer

 1. desember 28, 2009 / 12:54

  Uff, det er ikke rart jeg var redd julenissen da jeg var liten. Kjenner igjen den masken :P

  Høres ut som dere alle hadde en flott jul da :)

  PS: Grey’s er love :D

 2. desember 28, 2009 / 13:51

  Hvilket objektiv bruke du på det 4. bildet? :) Du er skikkelig flink!

 3. desember 28, 2009 / 14:01

  Så koselige bilder :) Jula er virkelig en fin tid

 4. desember 28, 2009 / 14:12

  du är ju så himla grym på att fotaa ! :D jag älskar verkligne din blogg, finaste bidlerna och du är så dukktig på att fota portättbilder! :D

 5. desember 28, 2009 / 15:33

  kjempe fine bilder som alltid :))

 6. Drea
  desember 28, 2009 / 17:18

  Nina: jeg brukte 50mm f/1.4 som jeg nesten alltid bruker! :)

 7. desember 28, 2009 / 17:45

  Virker som Wii var den store tingen i år :p Begge mine brødre kjøpte det til kjæresten sin. Og ekstra utstyr var de utsolgt for i hele byen! :p

  Kjempeflotte bilder, blir helt imponert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.