Tiden går mye raskere når det er helg.

Vi er på hotellhelg i byen, vi har gått mye og shoppet lite, vi har vært på besøk til Åse Kristine (nederste bildet) og Anders, vi har spist godt mat ute på restaurant, vi har spist godteri og sett tv på hotellrommet og vi har kost oss. Det merkes at det er desember, for det er mørkt hele tiden. Jeg må virkelig få Kaj til å fikse blitzen min, for jeg rekker nesten ikke ta opp kameraet før det blir for mørkt, og det er jo ganske kjedelig. Når det er helg går tiden alltid så altfor raskt, og vi rekker nesten ikke begynne på helga før den er over. Typisk. Nå skal jeg legge Vilja, for hun er trøtt og burde ha sovet forlengst. Later!

Del

Kommentarer

 1. desember 5, 2009 / 20:42

  Åå, så bra dere koser dere :) Kaj the hunk ;) hihi! Nattasuss til Viljus :*

 2. desember 5, 2009 / 21:25

  :) Herlig med en sånn helg også:D
  Fine bilder da, man ser det er mørketid ja:D

 3. desember 5, 2009 / 21:49

  fine bilder!

 4. Maia
  desember 5, 2009 / 21:58

  Hvor er bildene tatt ?
  Fine bilder, god jul selvom det er tidlig.

 5. Drea
  desember 6, 2009 / 00:08

  Maia: de tre øverste er tatt ned i Trondheim sentrum, det siste er tatt i leiligheta til Åse Kristine! :)

 6. Maia
  desember 6, 2009 / 01:04

  Åja :)
  Jeg tenkte det var Trondheim siden jeg bor i Trondheim men var ikke helt sikker. Er bilde nummer to tatt utenfor Zara ?

 7. nana
  desember 6, 2009 / 11:39

  Hotellhelg, nå det var en god ide som skal spares til en senere annledning når vi har mer enn to skrantne studielån å leve på:P

  Relativt miljøvennlig miniferie er det også:D

 8. desember 6, 2009 / 15:27

  Så SYKT kule de to første bildene var! Helt fascinert, jeg. Wow.

 9. Therese
  desember 6, 2009 / 16:23

  Det bilde av Kaj, og det av Hanne å Henrik va megastili!:D
  så flenk du e Drea:)))

 10. Miss Snow
  desember 6, 2009 / 16:51

  Virkelig fine bilder! Tror ikke du skal ha noe problem med å komme inn på fotoskole. Jeg krysser fingrene i hvertfall, for du hadde en kjempefin stil som jeg liker veldig godt. Forhåpentligvis blir jeg gravid snart, og da veit jeg hvem jeg skal kontakte om jeg vil ta gravidbilder!

 11. desember 6, 2009 / 19:59

  Sykt fine bilder! Du er virkelig flink :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.