Drea tester: Color Touch.

Wella har for ikke lenge siden lansert en ny type glansfarge. Color Touch. Jeg har testet den, og her kommer min mening om denne hjemmefrisørhårfargen, om jeg kan kalle det det. Det er nemlig en hårfarge du får kjøpt hos frisøren, og frisøren hjelper deg å velge ut rett farge og type til ditt hår før du går hjem med den og farger håret selv. Prisen ligger rundt 180 kroner om jeg ikke husker helt feil. Så langt, så bra.

Hårfargen lukter til min store overraskelse ganske godt. Den gir mye glans, og fargen er levende og fin. Det virker faktisk som den styrker håret i stedet for å svekke det, og det er nok mye på grunn av at det er en glansfarge (som holder lenge) i stedet for vanlig hårfarge. Det som irriterer meg litt er at den ikke fikk vekk etterveksten min helt. Dermed må jeg bruke enda en pakke for å få vekk etterveksten ordentlig. Det er nok fordelen med hårfarge, og ikke glansfarge. Den tar etterveksten lettere.

En liten oppsummering:

+ Er veldig skånsom mot håret.

+ Lukter godt! (De fleste hårfarger lukter jo ille.)

+ Er meget glansfull, og fargen er fin.

– Fargen setter seg ikke like godt i etterveksten, jeg ble faktisk ikke kvitt etterveksten på tross av at jeg brukte en mørkere farge der enn resten av håret.

Karakter: 5/6. Det er ikke mye utsette på glansfargen, så den er absolutt å anbefale! Men du bør kanskje kjøpe en ekstra om du har like mye ettervekst som meg, og din opprinnelige hårfarge er et stykke unna den du farger med. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. november 11, 2009 / 15:15

  Så skuffende at den ikke fikset etterveksten! For min del er det det viktigste… Men er jo mulig den hadde klart det på mitt hår, siden jeg ikke endrer fargen min så veeeeeldig mye? Ikke godt å si… :) Men takk for at du deler erfaringen din!

 2. november 11, 2009 / 15:20

  Så flott annbefaling !
  Utrolig dumt at den ikke tok etterveksten din da.. Min vises for den del ikke så godt, men å så jeg fikk lyst til å farge håret nå :D

 3. november 11, 2009 / 15:24

  Flott tips=)

  Tenkte jeg bare skulle opplyse om at Color Touch ikke er en permanent hårfarge, men noe som heter minicoloration, som virker mer eller mindre som en glansvask, bare at den varer litt lenger… =)

  Det at den gir følelsen av at den styrker håret, er nok fordi den ikke bleker håret først, som permanentfarge gjør, men bare legger fargen utenpå håret.

 4. november 11, 2009 / 15:25

  Litt dumt at den ikke tar godt i etterveksten, men ellers virket den veldig god. Jeg pleier ikke å ha problemer med ettervekst ettersom jeg helst bruker hårfarge som skylles ut etter mange nok vask. Dette er nok en hårfarge jeg kommer til å teste :)

 5. november 11, 2009 / 15:30

  Hmmm…. Det är ju gärna efter växten som man vill ha bort!!
  Det måste dom ju fixa.

 6. november 11, 2009 / 15:33

  Nå har jeg bare så alt for lenge sett på bildene du tar, de er så vakre! Du er flink:) Men NÅ må jeg virkelig skrive på eksamen….

 7. november 11, 2009 / 15:35

  Herlig tips!! Kanskje jeg skal prøve den neste gang ;)

 8. november 11, 2009 / 15:40

  Veldig flott anbefaling! Er ikke dette egentlig en glansvask, og ikke en farge? Dersom det er glansvask (uten amoniakk) kan det forklare hvorfor den ikke tar knekken på ettervekst.

 9. november 11, 2009 / 15:54

  Jeg begynner å føle for å farge håret mitt selv egentlig, men jeg er egentlig utrolig lite kreativ når det kommer til hårfarge :P

 10. Mari
  november 11, 2009 / 18:17

  Color Touch er en minicolor! Og den føles nok pleiende, fordi det er nettopp det den gjør, minicolorasjonen tilfører håret ditt kun pleiende og næringsgivende stoffer – så det er nesten en slags hårkur i seg selv.
  Men som sagt av noen andre over her, nettopp fordi det er en semi-permanent farge, har den heller ikke alltid 100% dekkevne.

  Prøv kanskje neste gang å gå enda mørkere på fargen du har i etterveksten, og husk at du behøver ikke farge lengdene dine hver gang heller, men heller kun de gangene du ser at du skulle ha glanset opp fargen litt..

  Super farge og mye bedre enn å kjøpe produkter i dagligvarebutikk, parfymeri etc – de er utrolig tøffe for håret og ødelegger det i stor grad om man ikke bruker de riktig! :)

 11. Drea
  november 11, 2009 / 18:32

  Mari: ja, jeg glemte å skrive litt OM produktet i dette innlegget – det burde jeg jo selvfølgelig gjort. Men takk for tilføyende informasjon! Supert! :) Jeg er helt enig, hårfarge man kjøper på dagligvarebutikker kan raskt bli mer ødeleggende enn hjelpsomme. Jeg skal prøve en color touch bare i etterveksten nå tenkte jeg, se om jeg blir kvitt den! :)

 12. november 11, 2009 / 20:48

  En flott anbefaling dette da. Hørtes ut som en flott hårfarge (eller minicolor som jeg ser noen over her kaller det). Kjekt med litt anbefalinger i allefall. :)

 13. november 12, 2009 / 00:01

  Greia med mini color som du har prøvd nå, er at den tar ikke så godt farge i hår som aldri er farget før. Som etterveksten din. Skal du få vekk etterveksten må du bruke vanlig farge. Det har noe med hva som er i fargen. I vanlig farge er det noe som åpner skjellagene på håret så fargen trekker inn, det gjør ikke mini color. ;)

 14. november 12, 2009 / 10:51

  John Masters organics er den beste shampoen som finnes, pluss at den er helt organisk og helt fri for farlige ingredienser. Kunn naturlige ingredienser som er skånsom for hår og hodebunn:-)

 15. Varg
  november 12, 2009 / 20:34

  Ikke glem, Wella tester ikke på dyr : > Hoho

 16. november 12, 2009 / 21:42

  Vell, ny er den ikke. Vi har brukt den i salongen på skolen hele året som var, og jeg vet at den har vært der lenge før det :) men det at folk kan kjøpe den med hjem er kanskje nytt? Uansett, jeg har farget mitt eget hår, og andre sitt hår me color touch, noe som har gitt veldig fine resultater egentlig. men ja, den setter seg ikke så godt i etterveksten om det er stor forskjell på etterveksten og det andre håret som skal farges. :)

 17. november 13, 2009 / 12:53

  Jeg har brukt Color Touch i mange år nå, og har kjøpt den hos frisøren. God farge som er snill mot det skjøre håret mitt. Funker helt greit på etterveksten min, men jeg har opprinnelig mørkebrunt hår og farger det svart, så det er vel ikke så stor forskjell fra etterveksten og resten.

 18. november 16, 2009 / 12:25

  dette produktet er ikke kjempe nytt. jeg har brukt color tuch lenge, og er veldig fornøyd :) likte denne anbefalingen, selvom du ikke skrev så veldig mye informasjon om produktet. ellers vil jeg rose deg for en kjempe bra blogg! drømmer meg bort i babybilder, søte tekster og gode anbefalinger. puss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.