Alde, 14 months old.

Denne vakre jenta på fjorten måneder var her på søndag. Alde. Vakkert navn på en vakker jente! Hun var ekstremt glad, blid og tålmodig, så det var virkelig gøy å ta bilder av henne. Jeg føler meg så heldig som får lov til å ta bilder av så mange fine barn. Det er så utrolig gøy! Og så må jeg takke mammaen til Alde, Elise, for at jeg får poste noen av bildene her. Det setter jeg veldig pris på! Nei, nå skal jeg fortsette med litt jobbing mens jeg smugtitter på «Vil du bli millinær?». Jeg har fått feber, så jeg er varm og kanskje ikke fullt så effektiv, men noe får jeg vel gjort allikevel. Litt småplukk. Ha en fin kveld! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. november 11, 2009 / 21:39

  Så søt :) Liker utradisjonelle navn, og Alde og ikke minst Vilja er kjempefine! :)

 2. november 11, 2009 / 21:52

  Utrolig nydelig jente. Jeg misunner deg litt for at du får lov å omgås så mange flotte små barn! Du er forøvrig en utrolig dyktig fotograf, du har virkelig fått fram det flotte i henne, spesielt øynene.

 3. november 11, 2009 / 22:09

  Sykt fine øyne på alle kidsa du tar bilder av! :)

 4. november 11, 2009 / 22:35

  Du er så sinnsykt flink Andrea! Er kjempe fornøyd med bildene. Virkelig verdt kjøreturen til Frøya:)

 5. november 11, 2009 / 22:36

  Nydelige bilder :) Du er så flink, jeg dør.

 6. Drea
  november 11, 2009 / 22:36

  Elise: åh, så godt å høre! Det var VIRKELIG godt å høre. :D Håper dere blir fornøyde med resten av bildene også! :D

 7. Linn
  november 11, 2009 / 23:15

  Kjempefine bilder ! :) Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om kameraobjektiver, hvilke objektiver som er best til makro osv ? :)

 8. Birgitte
  november 11, 2009 / 23:26

  Jeg må si jeg reagerer litt på at du/dere legger ut bilder av barna uten klær? Greit at det er naturlig og sånt, og at barn gjerne er nakne på stranda, men trenger man å maksimere eksponeringen? Jeg bare tenker på alle de ekle mennene som faktisk sitter på nett og leter etter akkurat sånne bilder? Bare lurer på om du har tenkt rundt dette og tatt en avgjørelse, eller har du ikke tenkt på det?

 9. november 11, 2009 / 23:28

  Sukk. Alde var virkelig et vakkert navn!

 10. november 11, 2009 / 23:35

  aww,så søt. du e utrulig flink å ta bilder!! elsker å sitte og se nedover på bloggen din, på alle dei fine bilda.. ah :)

  god bedring kjære deg, håper det ikkje e svineinfluensaen du har fått!! klem:)

 11. november 12, 2009 / 00:15

  Birgitte: Vet ikke om den kommentaren var tenkt til meg (mammaen til Alde) eller Andrea, men vil bare si at jeg har tenkt på det ja. Og jeg velger å tro på det gode i mennesket.
  Er ikke bekymret for disse «ekle mennene» i det hele tatt.

 12. november 12, 2009 / 00:33

  Herlige bilder! :D

  Svar: Taakk :D Du HAR jo fine øyne, dumma! :D

 13. Birgitte
  november 12, 2009 / 01:02

  Den var vell egentlig til både deg og Drea:)

 14. Drea
  november 12, 2009 / 10:22

  Birgitte: jeg har tenkt mye på det, og min mamma er ikke særlig glad for at jeg poster bilder av Vilja der hun er naken. Dette er en sak jeg har vurdert nøye. De fleste fotografer i hele verden poster bilder av nakne babyer på nett. Verdenskjente fotografer, og de har nok en god del mer besøkende enn bloggen min. Og hva ser man egentlig? Man ser hud. Babyhud. Jeg kan forstå at noen reagerer på det, men så lenge man ikke ser noe annet enn hud føler jeg det er greit. Jeg mener som Elise at vi heller bør fokusere på det gode i folk :)

 15. november 12, 2009 / 11:41

  Hej!! Hittade hit och blev så glad!! Va duktig du är!!!! Älskar med att fotografera (har dock ingen systemkamera ÄN) och att greja i photoshop!! Vilket härligt «ljus» du har över dessa bilder hur får du till det i ph? Det ser ju nästan rosa ut på en del bilder och blått på andra…

  Kram

 16. november 12, 2009 / 11:45

  Nydelige bilder! Jeg likte særlig det aller første, så flotte øyne du har fått frem!

  PS Det er veldig trist at verden har blitt og er sånn at en ikke kan vise frem babyer/ barn på nett, men at misbruk forekommer er soleklart. Så lenge bildet har svært lav oppløsning, er det i alle fall ikke så enkelt å laste ned og manipulere i etterkant…

 17. Meg
  november 12, 2009 / 14:27

  Så fine bilder!! :) Jeg bare lurte på om du bruker adobe eller Lightroom til å redigere bildene dine?

 18. Drea
  november 12, 2009 / 14:28

  Meg: takk! Tidligere har jeg brukt litt begge deler, men for øyeblikket har jeg bare PS CS4. :)

 19. nana
  november 12, 2009 / 16:06

  Liker veldig godt det tidløse i bildene uten staffasje:) Forøvrig kunne jeg nok ønsket meg noe mer kontrast i bildene! (Muligens det bare er skjerminnstillingen min som må endres for å fikse på det, hehe.)

 20. Drea
  november 12, 2009 / 16:22

  nana: det er i alle fall mye kontrast i bildene på skjermen min altså, jeg er glad i kontraster! ;) Det er litt vanskelig det der, på noen skjermer ser kontrasten fin ut, fargene er rette og alt er bare bra, men på andre ser alt rart ut. Jeg har lagt merke til at skjermen på macen viser mer kontrast enn på pc, så om du har pc kan det være at kontrastene ikke kommer frem like godt som på macen. Wild guess altså, men NOE er det i alle fall! :b Hehe! :)

 21. Meg
  november 12, 2009 / 17:04

  Oki :) hva gjør du for å fremheve øynene? Legger «farge» på? Altså, noe som gir det mer kontrast og lys :)

 22. Drea
  november 12, 2009 / 18:07

  Meg: nei, jeg lysner det hvite og irisen litt, fremhever refleksjonene og mørkner pupillen. :)

 23. november 12, 2009 / 19:25

  ååh, for noen nydelige bilder! du er utrolig flink :-))

 24. november 12, 2009 / 23:05

  Barn kan virkelig være vanskelige å ta bilder av, men du er skikkelig flink til å fange oppmerksomheten dems og få flotte bilder;) kanskje jeg skal spørre sjefen min om vi kan hyre deg til neste års fotografering i barnehagen;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.