Rules by Mary.

Den eneste grunnen til at jeg snoker rundt omkring på ulike nettbutikker for tiden er for at jeg er på jakt etter en høstjakke. Og en svart high waist shorts, gjerne med gullknapper. Har jeg funnet en høstjakke eller en svart high waist shorts med gullknapper? Nei. Har jeg funnet mye annet? Ja. Det er så typisk. Det man leter etter finner man jo aldri, men i stedet finner man mye annet man får lyst på. Det er det samme med penger også. Når man har masse penger som skal brukes til shopping, da finner man ingenting. Nada. Har man derimot nada penger, ja, da finner man selvfølgelig alt man har lyst på. Alltid. Oppsummering: denne kjolen vil jeg ha! 799,- hos Sid and Sally. Perfecto. Men nei. Jeg skal ha en høstjakke og en svart high waist shorts, gjerne med gullknapper. (Tips meg om du vil!) Later!

Del

Kommentarer

 1. oktober 2, 2009 / 14:03

  liker bloggen din Drea :D

 2. oktober 2, 2009 / 14:12

  jeg kjøpte en svart highwaist shorts på HM for ikke lenge siden! MED gullknapper! :) kanskje 2 mnd siden jeg kjøpte den.

 3. Drea
  oktober 2, 2009 / 14:13

  Christina D: seriøst? Da skal jeg løøøpe til H&M neste helg! :D

 4. oktober 2, 2009 / 16:27

  Fin kjole og enig i det der med penger og shopping ;) Er alltid enkelt å finne noe man har lyst på når man ikke har penger… men av og til klarer man å finne masse man har lyst på når man har penger også, så det passer fint, hehe :D

 5. Merete
  oktober 2, 2009 / 18:16

  Bare minner deg på at du nevnte en oppsummering på engelsk..
  Jeg trenger det ikke, men kanskje noen andre gjør det? :)
  Og shortsen hadde de, som Christina sier, på HM for litt siden :)

 6. oktober 2, 2009 / 19:25

  Åh, kjenner meg SÅNN igjen i det der, altså! Det slår aldri feil. Argh. Jeg har ihvertfall øynene åpne etter sorte highwaists med gullknapper… ;)

 7. oktober 2, 2009 / 19:58

  Herlighet, Drea, jeg elsker alt ved bloggen din! Design, farger, bilder, struktur, tekst.. Alt! Good work! Vilja er btw helskjønn. :-)

 8. Andrea
  oktober 2, 2009 / 20:17

  kjolen der er så fin! :-D
  de har den på mix & match på frøya, men tror de har dem bare i blå.. MEN, fin er den!

  herlig blogg!

 9. oktober 2, 2009 / 22:34

  Har begynt å legge penger i sparegris jeg..som jeg pleier å «glemme» at jeg har..men er flink å dra frem om jeg finner plagg;) også ha lite peng i lommeboken..for det er det jeg ser på liksom;) hehe.. for da finner jeg klær;)

 10. eva
  oktober 3, 2009 / 08:40

  Hei!
  Ville bare gi et tips hvis du fant shortsen du ville ha men uten gullknapper, det er bare å sy på selv. Jeg tar nye knapper på alt, koster nesten ingenting, tar en halvtime og du får et plagg ingen andre har :)

 11. Ingrid
  oktober 3, 2009 / 23:20

  Jeg har funnet en svart high waist shorts hos b-young. Den er uten gullknapper, men det går jo alltids ann å sy på selv.

 12. oktober 8, 2009 / 21:17

  syntes ikke den var kjempefin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.