Nysgjerrig.

Vilja elsker å se ut på den store verden.

Formen min har blitt en god del bedre, men jeg er fremdeles småkvalm, sitter i joggebuksa og magen min kommer med advarende lyder i blant. Antagelig bare for å minne meg på at den ikke vil ta i mot særlig mye mat i dag. Anyways. I går savnet jeg Vilja så mye, så det har vært enormt godt å bare kose og leke med henne i dag. Jeg har holdt henne tett inntil meg helt til hun ble lei, jeg har lekt til hun begynte å gråte, jeg har gått med henne til jeg har blitt svimmel selv. (For Vilja syns nemlig det er utrolig gøy å gå selv nå – med litt hjelp til å holde balansen selvfølgelig!) Mens vi er så godt i gang med skryteprat av Vilja; hun har fått tann nummer to også. Hihi, det er så søtt. To små tenner i den lille munnen.

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og se resten av «Shoobiidobbidobbidance» (eller «So you think you can dance» om du vil) på tv. Så regner jeg med det blir tidligkveld i kveld også, så jeg kan komme kjempesterkt tilbake med nye krefter i morgen, forhåpentligvis med litt bedre matlyst enn i dag. God natt!

Del

Kommentarer

 1. juli 31, 2009 / 21:04

  For et nydelig bilde. Det er så søtt når barn er ivrig på å finne ut av verden, men også litt skummelt hvor fort de lærer og blir stor.

 2. Åse Kristine
  juli 31, 2009 / 21:35

  Nååå.. søtest vilja altså :) Glede mæ sånn t å møt dokk igjen!

 3. juli 31, 2009 / 22:14

  Veldig fint bilde :)

  Hun er liksom ett eget menneske, hun blir mer og mer menneske hele tiden. Ikke at hun ikke har vært det hele tiden, men hun blir liksom bare mer og mer. Fint :)

 4. juli 31, 2009 / 22:15

  Så søt hun er :)

 5. Drea
  juli 31, 2009 / 22:20

  Linn: du har helt rett, hun blir bare mer og mer… SEG. :) Hun har dessuten begynt å hyle høyt om hun ikke får det som hun vil, så persnoligheten kommer mer og mer frem! :)Det er så gøy!

 6. juli 31, 2009 / 22:34

  Så nydelig hun er. Nå raslet det godt i eggstokkene mine her jeg sitter :p

 7. juli 31, 2009 / 23:20

  Ahahaha, jeg trodde det bare var jeg som sa shobbidobbidobbidance! Eller shobbidobbicandance, som er min versjon.. :)

 8. august 1, 2009 / 00:00

  god bedring, alt blir bedre med litt søvn :) vilja er den søteste ungen jeg har sett. helt nydelig. shobidibodu daaaance

 9. august 1, 2009 / 00:41

  “Shoobiidobbidobbidance”

  Haha, dette likte jeg så godt at jeg måtte si det høyt flere ganger. Tok meg fire sesonger å skjønne at de faktisk sang so you think you can dance.

 10. august 1, 2009 / 01:25

  Nydelig design på bloggen din, åssen klarer du å lage det sånn?!:O
  Nydelig baby da:)
  God bedring!:)

  sv: Aww tusen takk. uff, det er ikke lett å miste en av foreldrene sine så ung som vi var:(

 11. august 1, 2009 / 10:52

  Jeg må bare si det atter en gang: JEG ELSKER BLOGGEN DIN! Blir alltid i godt humør av å titte innom… DU er så søt og VILJA er så søt, du tar så fine bilder og du skriver så bra og morsomt. Well done, you!

  Håper du blir heelt frisk veldig snart :o)

 12. Drea
  august 1, 2009 / 11:20

  Maja Piraja: ja, du har vel egentlig helt rett. Det er «shobbidobbicandance!» Hihi. :)

  Cecilie Maria: awww, takk! :D Du er så snill! Jeg blir SÅ glad av kommentarene fra deg, alltid! :D

 13. august 1, 2009 / 12:07

  Nydelig bilde av Vilja! Du er så flink til¨å ta bilder.
  2 tannebisser = vondt i brystvorten ;)

 14. august 1, 2009 / 13:20

  Dette bildet var jo bare helt fantastisk! Utrolig heldig med den!

 15. august 1, 2009 / 15:30

  tack! :)

  jätte fina bilder!

 16. august 1, 2009 / 15:45

  For et nydelig bilde!! :) Håper du snart blir frisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.