July 21 is the 202nd day of the year.

1. Kaj og Vilja ser ut på Rufus som vil inn. 2. Sala slapper av. 3. Nystekte muffins. 4. Nystekte muffins med pynt.

La oss spole litt tilbake. I gårkveld hadde vi besøk av Nora og Åge, og det ble det koselig spillkveld ut av. Vi spilte brettspill, spiste vannmelon og… ja, hva skal man si? Det var utrolig koselig, og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang. Brettspill er noe som kanskje glemmes lett, men når man først husker å lete det frem er det ikke mye som er morsommere enn det altså. Jeg elsker brettspill, og jeg har bestemt meg for at jeg og Kaj skal spille et eller annet på hotellrommet når vi drar på ferie. Mens Vilja forhåpentligvis sover.

I dag har jeg og Vilja vært på babytreff, og det var også veldig koselig. Veldig greit å komme seg ut av huset, og treffe andre som også syns det er greit å snakke om gulp, bæsj og… ja, alt som hører babylivet til. Greit å være med andre som konstant prater babyspråk, så slipper jeg å føle meg skikkelig teit. Senere i dag bakte jeg muffins, og de var (faktisk) både vellykkede og knallgode. Ikke verst. Jeg er jo, som kjent, ingen mesterbaker. Eller heter det bakemester? Anyways. Nå skal jeg spise muffins. Ciao.

Del

Kommentarer

 1. juli 21, 2009 / 19:55

  Ufattelig nydelig bilde av hunden <3

 2. juli 21, 2009 / 20:10

  kjempefine bilder, andrea!

  babytreff høres jo genialt ut. spesiellt siden du muligens ikke har noen venninner som har barn.

 3. juli 21, 2009 / 20:34

  Flotte bilder, spesielt av hunden din. så flink du er å ta bilder;)
  Hehe, liker å bake, mens det er mest meg og toro eller meg og regal kakemix som fikser kjøkkenet.

 4. juli 21, 2009 / 20:34

  Jeg skulle også bake muffins i dag, men det ble liksom aldri noe av. :S :P

 5. juli 21, 2009 / 22:10

  Mmmm … muffins :D

  Kule bilder :P

 6. juli 21, 2009 / 23:21

  Naaam ;D Sånne kan du bake til neste gang vi kommer :D

 7. juli 21, 2009 / 23:34

  Noen av de fineste bildene du har tatt på lenge, =) spesielt det av Vilje, knall ^^

 8. juli 22, 2009 / 11:23

  For noen herlige bilder…sukk, nå fikk jeg lyst på muffins:-O

  PS Drea: Sjekk den nye siden min da:-D Har såvidt kommet i gang:-)

 9. Drea
  juli 22, 2009 / 11:58

  Monajenten: jeg kommer ikke innpå! :(

 10. juli 22, 2009 / 14:18

  lyse MUFFINS!!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.