Nora, part 2.

De to øverste bildene gir egentlig et godt bilde av Nora. Smilende og travel. Hihi.

God morgen! Jeg og Vilja har nettopp stått opp (vi har sovet lenge i dag), og jeg slumrer fremdeles litt kjenner jeg. Jeg har kommet meg opp, men hodet er ikke helt med på leken enda. Jeg glemte (nesten) rundstykket jeg hadde i ovnen, så det ble brunt rundstykke til frokost. Jaja, jeg kan leve med det.

I dag skal jeg muligens få med Kaj på å lage en videoblogg, for det er utrolig lenge siden jeg har vist trynet mitt på video nå. Jammen på tide, right? Greit å få med Kaj også, så slipper jeg å snakke til kameraet, for det vet jo alle at ikke fungerer særlig bra. Anyways. Ha en fin dag så lenge, så kommer jeg tilbake litt senere i dag! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. juli 8, 2009 / 10:43

  Oi. Disse bildene var enda beder. Likte veldig godt 2 og 3. Spesielt 2. Good girls!

 2. juli 8, 2009 / 10:52

  Likte bildene! Og gleder meg til en videoblogg :)

 3. Drea
  juli 8, 2009 / 12:11

  Cecilie Maria: jeg er enig, jeg likte også nummer to veldig godt! Syns det ble rimelig stilig. :)

  Silat: håper Kaj er med på å lage en i dag, så blir det antagelig i løpet av kvelden! :) Hvis ikke blir det i helgen. HAN SKAL VÆRE MED! :b

 4. Christina Berg
  juli 8, 2009 / 14:06

  Nora du e så vakker :D <3
  Flink du e Andrea:)

 5. juli 8, 2009 / 14:29

  Ja ja ja! :D Lag en v.blogg! :D

 6. juli 9, 2009 / 20:52

  Så fine bilder av Nora! :) Du er så god, Drea! :D

 7. juli 10, 2009 / 23:18

  Nydelig bilder! Skikkelig pen jenta altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.