Nora, part 1.

Vakre Nora.

Her kommer noen bilder fra i dag, og i morgen poster jeg nok et par til. Syns det ble litt mange bilder i samme innlegg, så jeg delte det heller opp i to innlegg. Da blir det mange Noraer på bloggen min, men det er jo bare koselig. Hun er jo nydelig, og man blir glad av å se på henne. Åh, det er så gøy å ta bilder! Jeg blir aldri lei. Jeg elsker det virkelig, og jeg har lovt meg selv å bli så flink at jeg faktisk kan kalle meg selv for fotograf. Et løfte er et løfte, og jeg har ingen planer om å bryte det. Jeg skal klare det.  Man kan (nesten) klare hva man vil. God natt!

Del

Kommentarer

 1. juli 7, 2009 / 22:52

  Hei, hei :)

  Du tar så mange flotte bilder, virkelig flink!
  Jeg er så heldig at jeg har fått tilskudd til kamera, så jeg skal kjøpe meg et speilreflekskamera som tar gode bilder, og som er enkelt å bruke. Har du noen gode forslag til meg..? Jeg er nok ganske blank på det området selv, så jeg blir veldig glad for litt veiledning :)

  Ellers håper jeg du nyter sommeren, det ser sånn ut på bloggen din ihvertfall!
  Jeg nyter dagene når formen tillater det, heldigvis er det litt oftere enn sjeldent for tiden :)

  Ha en god kveld!

  Hilsen fra Maren-Sofie

 2. Astrid
  juli 7, 2009 / 23:02

  Du er virkelig god til å ta bilder! Virkelig. Jeg savner litt flere bilder av de to firbeinte i familien din? Spesielt katten, han er jo bare utrolig vakker – og sjelden å se på bloggen din. Stå på med bildetagingen :-)

 3. juli 7, 2009 / 23:12

  Det nederste til høyre var utrolig fint! :)

 4. juli 7, 2009 / 23:23

  Hei!
  Kall meg gjerne idiot, men jeg finner ikke mailadressen din her på bloggen. Kunne du tenkt deg å meddele den med meg? Skulle så gjerne sendt deg en mail skjønner du:)

 5. juli 7, 2009 / 23:26

  Du kommer til å klare alt du vil du Andrea!

 6. juli 7, 2009 / 23:38

  Så utrolig søt hun her, kjempefin modell å ta bilder av :) Jeg ønsker meg sårt et skikkelig kamera, blir så inspirert av deg!

 7. juli 7, 2009 / 23:45

  Nydelige bilder Drea! Og Nora var kjempesøt.
  Har virkelig troen på at du kan kalle deg for fotograf en dag ja!

 8. juli 7, 2009 / 23:53

  Ja, hun er veldig pen. Skjønner godt at du liker å ta bilder. Selv om jeg bare har mobilkameraet mitt så er det like gøy hver gang det kommer et bra resultat ut av den mobilen.

 9. juli 8, 2009 / 07:49

  Ni är ett bra team! Nora är så fin och du tar så fina bilder! =)

 10. juli 8, 2009 / 09:47

  Vakker jente, absolutt. Fine bilder :)

 11. juli 8, 2009 / 10:42

  Hun har så NYDELIG hår! :o)

  Jeg har tro på at du når målet ditt. SÅ glad som du er i å ta bilder, og så bra bilder som du tar… det må jo bare gå bra?

 12. Drea
  juli 8, 2009 / 11:58

  Maren Sofie: takk skal du ha, gøy å høre! :D Jeg har 40D, og er utrolig fornøyd med det. Men det er ganske dyrt, så om du vil ha et litt billigere ett vil jeg antagelig anbefale Canon EOS 450D. :) Så vil jeg absolutt anbefale å koste på deg et nytt objektiv, for kit-linsa som er med er ikke særlig god. :b Jeg nyter sommeren jeg vet du, godt å høre at du også gjør det når formen tillater det! :)

 13. Drea
  juli 8, 2009 / 12:08

  Living A Peaceful Life: øvelse gjør mester, og jeg skal i alle fall øve masse! ;) Da må jeg jo bli LITT god i alle fall. ^^

 14. juli 8, 2009 / 12:11

  Er sikker på at du kommer til å klare det, =)

 15. juli 8, 2009 / 16:09

  Åh, så sykt fine bilder! Virkelig fotogen hun der altså :)

 16. juli 8, 2009 / 18:36

  Flotte bilder av søte Nora.
  Kjekt med slike modeller, kan liksom ikke bli annet enn bra da. Enig med de andre i at du er utrolig flink, men det har jeg jo sakt mange ganger før. Meeen, en god ting kan ikke bli sakt ofte nok :))
  Hvor er den muren foresten, sitter å vrir hodet, men klarer ikke å ta den igjen.

  Klem fra Hamarvika

 17. Drea
  juli 8, 2009 / 19:02

  Siw Aina: helt sant, det KAN jo ikke bli dårlige bilder av Nora! :D
  Den muren er vedsiden av legekontoret. :b Hihi! Takk forresten, alltid gøy å høre at man er flink til noe! :)

 18. wenche
  juli 9, 2009 / 20:33

  Heia ! Så flink du er blitt til å ta bilder Andrea ! klæm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.