When the sun shines on me.

Et gammelt bilde. Eller… gammelt og gammelt. Det er i alle fall ikke tatt i dag, og heller ikke i går. Og ikke dagen før der. Og så videre, og så videre, helt til vi kommer til den dagen det faktisk ble tatt, men det aner jeg ikke når var. Jeg har forresten bestemt meg for å klippe lugg igjen. Merker at jeg ikke kler å ikke ha lugg. Hver gang jeg klipper den tenker jeg alltid at jeg skal spare den, men jeg ombestemmer meg alltid. Ahrg. Hår altså. Plagsomt. Natta!

Del

Kommentarer

 1. juli 2, 2009 / 08:08

  Kjempe fint bilde!
  Jeg er også sånn. Tenker at det er så vanskelig å ha luggen fin. Men når jeg lar den vokse ut så kommer jeg på hvor jævlig jeg ser ut uten lugg;) haha..

 2. juli 2, 2009 / 10:05

  Du kler mye bedre lugg :) Jeg synes også hår er en evig kamp i meninger… Annenhver dag vil jeg har kort, langt, mørkt, lyst, bølger, rett, tynt, tykt, opp, ned…. Haha, det er vel sånn det er å være jente? ;)

 3. juli 2, 2009 / 11:20

  Sånn er det med meg også, =P Lugg eller ikke lugg, that is the question! For jeg vil være uten, men kler det ikke, =P

 4. juli 2, 2009 / 11:26

  Synes du passer kjempegodt med lugg, så bare klipp i vei du. :)

 5. juli 2, 2009 / 11:33

  Finingen! Har et lite inntrykk av at du kan kle det meste når det kommer til frisyrer, jeg! :D

  Kos deg i solen (?) Håper ihvertfall dere har solskinn! :D

 6. Drea
  juli 2, 2009 / 12:11

  Cecilie Maria: det er ikke sol her i dag. :( Buhu. :b

 7. juli 2, 2009 / 14:06

  Du kler lugg kjempegodt! Men jeg kjenner følelsen, for jeg er akkurat lik. Jeg burde nok hatt lugg, men det er jo så innmari trøblete når det blåser. Som det jo gjør en del i Trøderland :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.