Lunsj med Nora.

Nora, is, Vilja og Nora. (Nora tok bilder av meg og Vilja også, men det ble så dårlig lys på de bildene (lysets feil, ikke Noras feil), så det er altså derfor jeg ikke poster noen av dem.)

I dag er Vilja fem måneder gammel, og det feiret vi med lunsj og is med Nora. Lunsjen vår varte i omtrent to timer, så man kan kanskje kalle det en lang lunsj. Det er alltid så koselig å være med Nora. Vi har jo alltid kjent hverandre så godt, og jeg er glad for at det ikke endrer seg. Jeg er så glad for at hun fremdeles er bestevennen min, og at vi ikke vokser fra hverandre – på tross av hvor forskjellige vi har blitt. Slike venner får man ikke mange av i løpet av et liv. Anyways. Vilja er altså fem måneder gammel i dag, og nå har hun begynt å prate mer. «Da-da» er et populært uttrykk for tiden, og «agooo» er fremdeles et spennende ord. Jeg prøver iherdig å lære henne «mamma», men det er visst ikke så lett enda. Mihi. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. juli 1, 2009 / 17:31

  Vilken otroligt fin bild av Vilja och Nora!

 2. Tina
  juli 1, 2009 / 17:55

  Så koselig :D Savne dåkk æ! Men æ kjæm jo heim snart da! :D

 3. Drea
  juli 1, 2009 / 18:00

  Frida: takk! :D De er så nydelige begge to! :)

  Tina: ja, snart kommer du! :D Jeg og Kaj og Vilja skal til Mausund i helga vi også forresten, men skal ikke feste da! ;)

 4. juli 1, 2009 / 18:28

  Så koselig da. Vilja er så søøøt. :D

  vet du.. Bestemor fortalte meg noe for en stund siden. Før i tiden så sa de at babyene bantes(fy faen, helvette osv) når de sa da-da. Haha. Hvor teit er ikke det? Alle babyer sier jo det. :P

 5. juli 1, 2009 / 19:21

  Ska gratuler Vilja me 5 mnd dagen fra Matheo ;)
  Såg ut som dåkker kosa dokker:D

 6. juli 1, 2009 / 19:26

  Aw, så koselig. Tenk at Vilja snart er et halvt år :O

 7. juli 1, 2009 / 19:51

  Vilja er nydelig som alltid :-)
  jeg kan sitte i evigheter å bare se på bilder av henne! :]

 8. juli 1, 2009 / 20:49

  herregud,.. som tia flyr! at vilja blir større skremmer meg,… La henne være en baby for alltid! (jeg føler meg så gammel,..!)

 9. juli 1, 2009 / 22:22

  Verdens beste<3<3<3

 10. juli 1, 2009 / 22:38

  Åå, så stor hun blir! Er det ikke rart hvordan tiden flyr? Skulle tro det var i går at den lille jenta mi ble født og nå er hun 18(!) mnd allerede! Kos deg med babytiden, selv om Vilja ikke er baby-baby lenger akkurat :)

  Forresten, hva slags filter har du brukt på bildet av Nora og Vilja?

 11. juli 1, 2009 / 23:17

  Kjempe søte bilder:) Fotogene jenter begge to. Det e godt å ha sånne gode venner som ho, så bra du har ho! eg og har ei som eg og har like god kontakt med som før, og som eg aldri vokser i fra – viktig med ein sånn venn!

 12. juli 2, 2009 / 00:41

  jeg elsker bildene dine. de er liksom så rare, og spesielle, det er derfor jeg elkser dem.

 13. charlotte
  juli 2, 2009 / 01:39

  hun ligner syyyyyyyykt på kaj :D:D og deg også men ja, man ser mye kaj i henne altså !

 14. juli 2, 2009 / 12:52

  Enig med Charlott, hun ligner VELDIG på pappa’n sin! Som en liten prinsesseutgave av Kaj:)
  Kjempefint bilde av Nora og Vilja!

 15. juli 6, 2009 / 18:06

  Mmm, softis er så godt nå i sommervarmen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.