Hjemme igjen.

Det har virkelig vært sommer denne helgen. Det har nesten vært tredve grader, sol hele tiden, solkrem med høy faktor (jeg brukte faktisk sunblock på armene, jeg fikk jo utslett etter en time i sola), rekekveld, litt øl (jeg tok også en faktisk!), is og grillmat. Det har vært en veldig fin helg, men den har gått altfor fort. For min del kunne den godt ha vart i et par dager til.

Nå er vi altså hjemme igjen. Vilja leker på den nye lekematta si, og jeg skal prøve mine nyinnkjøpte klær og sko. Det gjør jeg alltid etter shopping, bare for å sjekke om jeg faktisk gjorde et bra kjøp. Slikt er vanskelig å vite når man står der inne i prøverommet. En dag kan alt se fint ut, den neste passer «ingenting». Du vet antagelig hvordan det er. Jeg har mange ganger vært fornøyd i butikken, men ved neste prøving (som gjøres hjemme) blir det bare helt feil, og plagget legges bakerst i klesskapet. Uten å bli brukt. Ever. Jeg lurer på hvor mange slike plagg som tar plass i klesskapet mitt for øyeblikket… Jaja, det får jeg bare lure litt på ei god stund til, for jeg har ingen planer om å rydde det med det første. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. juni 28, 2009 / 16:02

  Så bra at du har kost deg! Og morro å se at du har fått skoene fra Din Sko(inlegget under). De ER så fine! Jeg gikk med dem hele dagen igår, neeesten uten å få vondt. Var i brylllup, nemlig.

  Åh, ja, kjenner meg SÅ igjen i at noen dager er det ingenting som passer eller ser fint ut. Jeg har en slik dag idag :/

 2. juni 28, 2009 / 16:25

  Åh, så fin med sol i trynet da sjø! Næææt. Men reker så godt ut, øl også for den saks skyld! :-D

 3. juni 28, 2009 / 16:32

  Hørest ut som en koselig dag! :)

 4. juni 28, 2009 / 16:43

  Det høres veldig kjent ut!

 5. malene
  juni 28, 2009 / 18:06

  hei Andrea. Jeg skal kjøpe meg speilreflekskamera imorgen, og er relativt uerfaren. Lurer på om du kan anbefale et om du har tid.

  På forhånd takk, malene :)

 6. Drea
  juni 28, 2009 / 18:21

  malene: jeg bruker i alle fall Canon, og er veldig fornøyd med det. :) Så 450D er absolutt å anbefale i en grei prisklasse! :)

 7. malene
  juni 28, 2009 / 19:49

  Takk for svar:) leser bloggen din jevnlig og synes du tar veldig fine bilder, og ser ut til å interessere deg for fotografering, så ikke dumt å skaffe litt tips fra erfarne!

  Fortsatt god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.