Å være alene trenger ikke være så ille.>

To bilder av oss. Vi ser litt bleikere ut enn vi faktisk er. Eller… Kaj ser litt bleikere ut enn han er i alle fall, for han er en av de som er brune året rundt. Jeg er faktisk ganske så bleik, jeg. Hele tiden. Og trives faktisk med det. Hadde jeg bare hatt litt fler fregner så hadde det vært perfekt. Oh, jeg er wannabe redhead. Det er jo så fint. Freshet faktisk opp hårfargen min litt i dag. Følte meg ikke så fresh, og måtte gjøre noe. Det fungerte.

Det er onsdag, Vilja sover, Kaj er på jobb, det er ingenting på tv og jeg er trøtt. Ser ut til å bli tidligkveld på meg også i kveld. Eller jeg kan sitte oppe å se dårlig tv og spise is. Ikke et dårlig alternativ det heller altså. Vet du hva, jeg satser på sistnevnte, jeg. Det er faktisk litt godt å sitte for seg selv en gang i blant også – uten Vilja, uten Kaj. Ikke ofte, men en gang i blant. En sjelden gang. Kanskje den gangen skal være i kveld. Jeg kan høre på musikk og spise is, danse litt på stuegulvet (uten at noen ler av meg), fise høyt (uten å bli småflau) og rape som en mann (jeg kan faktisk ikke å rape. Jeg raper nesten aldri). Å være alene trenger ikke være så ille – en sjelden gang. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.