Hold on to your hat, it’s windy.>

Bluse, solbriller og hatt fra Forever21, jakke og sko fra H&M, skjerf fra Cubus, jeans fra Gina Tricot.

Jeg må ringe tannlegen, jeg må ringe tannlegen, jeg må ringe tannlegen. Jeg glemmer det alltid, og huset til Karius og Baktus, som for øyeblikket befinner seg i høyre hjørnetann, blir bare større og større. Jeg tror faktisk de bruker større og større hammer også, for det begynner å gjøre litt vondt. Jeg må ringe tannlegen. Uansett. I dag har vi gått tur, og vi gikk til kaia. Det blåste fælt, så det var ikke så varmt som det ser ut til å være. Det var kaldt, faktisk så kaldt at jeg tror ørene mine ligger igjen der. Jeg kjenner de i alle fall ikke. But then again; når kjenner man egentlig ørene sine? De bare er der liksom. Man tenker jo ikke over om man føler at dem er der eller ikke. Om du skjønner hva jeg mener.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.