Fredagskveld.>

Fredagskveld i galehuset. Vilja er sint, for hun våknet litt brått under den siste duppen sin, og har vært grinete siden det. Dermed skal vi prøve å få henne i seng så fort som mulig. Derformå jeg rett og slett bare avslutte nå, for hun trenger… jeg tenkte jeg ikke skulle være så vågal å si puppen, så la oss heller si… nei, jeg fant ikke noe bedre. Hun trenger puppen. Etter at hun har dratt til babydrømmeland blir det pc-fri kveld her, og vi skal heller finne noe gøy på tv og spise jordbær. Omtrent pc-fri i alle fall. Skal nok titte innom for å se etter litt oppdateringer her og der, men that's it. Vel, ha en kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.