Vil DU være med?>

I samarbeid med Wella har jeg fått lov til å gi dere en invitasjon til presselanseringen av de helt nye Sebastianproduktene. Dette er vårens mest inspirerende presselansering! Befinner du deg i Oslo 28. mai klokken 13.30-14.30 har du altså nå sjansen til å få med deg at designer og stylist Kjell Nordstrøm gir innblikk i filosofien om «Fierce Styling» og «Fearless Hair Fashion». Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til Nora Aspengren (nas@Geelmuyden-Kiese.no) hvor du skriver navnet ditt og adressen til bloggen din. Deretter møter du bare opp på Grims Grenka, Kongens gate 5, 0153 Oslo klokken 13.30 på torsdag 28.mai. Greit å gjenta seg selv litt, så du ikke drar dit på feil dag. Jeg skulle også gjerne ha vært der, men det får bli en annen gang. Uansett; enjoy!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.