I will always love you.>


Handa smaker ikke alltid like godt…

God morgen! I dag føler jeg meg mye bedre, tror faktisk det var litt godt å klage litt. I blant hjelper det faktisk, så nå er jeg tilbake til gamle, positive, glade Drea. Nå ligger Vilja på gulvet og ser på alle fargene som henger over henne i babygymmen, og jeg benytter sjansen til å spise litt frokost. (Og blogge litt…) Men med en gang jeg er ferdig med brødskiva skal jeg leke litt jeg også. I mens kan jeg fortelle at vi drar til Trondheim i morgen, og videre til Steinkjer på lørdag. Vi skal i åttiårsdag til farmor, og velger å kjøre den lange turen i flere etapper. Hvis ikke hadde det blitt lite gøy, mye styr og mye gråting. Kjører tilbake til byen (som da er Trondheim) samme dag, og hjem til Frøya på søndag igjen. Men nå er fatet mitt tomt, brødskiva er spist og Vilja venter utålmodig på at mammaen hennes skal være med å leke.  Det uttrykker hun med høye hyl som snart grenser til sutring. Hun er ikke der helt enda, men snart. I better go! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.