All black.>


Bukse og singlet fra Gina Tricot, jakke og sko fra H&M, smykke fra DreaShop, sløyfe fra Ebay.

Det kom jammen meg ingen pakker i dag heller. Jøss. I stedet kom det en beskjed om at jeg må jobbe i dag, og det er jo egentlig helt greit. (Jeg minner igjen om at det bare er snakk om to timer. To hele timer, dere!) Snart kommer Kaj hjem fra jobb, og da skal vi lage middag. Ikke hvilkensomhelst middag heller, vi skal ha Favorittpasta. Nam. Jeg feirer at jeg snart har blitt kvitt all fødselsvekta, og snart er tilbake til meg selv igjen. Det har heldigvis bare forsvunnet helt av seg selv. Jeg orker jo ikke tanken på slanking, så jeg var heldig der. Hvis ikke hadde jeg nok blitt stuck med noen ekstra kilo, for hvem orker vel å kutte ut coockies, kakao og safarikjeks når man bare lever en gang? Ikke jeg. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.