Påfyll i shoppen.>

Tenkte jeg bare skulle nevne at jeg har fått inn nye nerderiller i shoppen igjen. Svarte that is. Du kan kjøpe dem for to hundre kroner per stykk.  Bare følg linken, og voila!

Hadde forresten en kjempefin syttende mai i går, men jeg tror nok neste år blir enda bedre. Da skal vi gå i tog, for det droppet vi i år. Vilja hadde jo ikke forstått noe av det uansett, og det hadde blitt mer styr enn gøy denne gangen. Neste år derimot… Da blir det nok gøy. I dag forventet jeg mange pakker i posten, men så kom jeg på at mandager er pakkefrie dager. Man får jo nesten aldri noe gøy i posten på mandager. Da kommer de forhåpentligvis i morgen. Håper virkelig det, for jeg blir alltid så skuffa når pakkene jeg venter ikke kommer. Jeg hadde jo planlagt å blogge om pakkene, jeg, og nå sitter jeg her uten noe fornuftig å komme med. Krise. Ja, jeg veit. Det er synd på meg. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.