Walking down the runway.>


Nora i en kjole fra B-Young.

Da har vi vært på moteshow, og min kjære Nora gikk modell, vakker som hun er. Jeg tok ikke så mange bilder, men her er i alle fall ett av dem. Det ble ganske kaldt etter hvert, sur vind og sol som tidvis forsvant bak mørke skyer skapte ikke akkurat sommerstemning. Dermed ble det ikke mye folkeliv på oss i dag allikevel. Vi orket ikke så mye. Slike dager blir ikke det samme uten det fine sommerværet altså. Men, men. Snart er det jo sommer, og da blir det nok festivalliv og hele pakka. Jeg skal i alle fall ta meg en liten tur på festival for å ta bilder. Og drikke et par øl og høre musikk, selvfølgelig. Det hører med.

Nå skal jeg straks til bassenget på jobb, men jeg regner med jeg kan hoppe uti bassenget selv etterhvert. Hvem i all verden drar i bassenget når det er så mye som skjer i sentrum? Ikke mange vil jeg tro. Nesten latterlig at det er åpent, men det blir da noen kroner på meg ut av det. Og kanskje et bad. Det kan man da ikke klage på. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.